Comentarii pe articolul Ungaria e in flacari! Deprecierea forintului urca datoria tarii la maximul istoric


deci

Dragan Dan Adrian la 16 Noiembrie 2011, ora 15:38
deci recomandat ar fi sa investim in HUF acum ? tinand cont ca la un moment dat o sa isi revina ?
Ioan Kovaci la 16 Noiembrie 2011, ora 16:30
Ce sa investesti in forint , mai bine incearca sa iti protejezi leii ca in curand urmam si noi la rand, doar nu crezi ca scapam.Si noi santem datori vanduti ca toti cei care au apelat la FMI, nu a scapat nici unul de dezastru si saracire.
Victor la 16 Noiembrie 2011, ora 17:51
Pai tocmai, Ungaria nu a acceptat sclavia FMI si din cauza asta pateste acum ce pateste... Romania s-a inhamat la jugul FMI, noi suntem sclavi model, daca dam bine din coate s-ar putea sa vedem ca o ducem mai bine ca ungurii, dar cu stapani straini si fara tara... ei cel putin vor avea tara lor, chiar daca o vor duce rau.
Alex la 16 Noiembrie 2011, ora 20:11
@victor, @kovaci: da, desigur, altii (fmi-ul, ue, onu etc.) sunt de vina pentru prostiile de le-am facut noi sau ungurii. nu FMI este de vina pentru ca noi si ungurii NE-AM IMPRUMUTAT! nu ne-a obligat absolut nimeni, asa cum pe dumneata nu te-a obligat nimeni sa faci credit la banca. ai facut pentru ca te-ai lacomit. eh, acum plateste. domnia si prostia se platesc, de cand lumea.
Victor la 17 Noiembrie 2011, ora 15:51
@alex... in primul rand nu am niciun credit la nicio banca, nu sunt dator la nimeni, m-as putea considera liber dar nu sunt, tot voi fi obligat sa muncesc mai mult pt. a plati datoria tarii, prin impozitele pe care le platesc... si pt. cultura ta generala, eu nu ma consider partas la imprumutul luat de guvernul nostru de la FMI, nu am votat acest guvern cum nu am votat nici daca Romania sa se imprumute sau nu... aceasta decizie a fost luata fara voia mea, la fel cum Papandreos, prim-ministrul greciei, a vrut sa ceara parerea poporului daca Grecia sa mai ia un imprumut, dar l-au convins "baietii destepti" sa renunte la acel referendum.
Daca tu nu consideri ca FMI nu e vinovat pt. imprumuturile pe care le fac tarile UE, esti cel putin naiv... FMI are influenta si face presiuni, mai ales in mediul de afaceri, ei fac recomandari daca o tara e buna pt. afaceri sau nu, prin intermediul acelei organizatii care acorda rating-uri de tara. Ungaria pateste acum ce pateste, tocmai ca nu s-a imprumutat, nu avrut sa-si faca poporul sclav. Cum sa cred eu ca Romania va avea crestere economica la anul, si alte tari care o duc mai bine ca noi, nu ?! Asta e doar praf in ochi pe care-l arunca FMI ca sa ne laude ca ne-am imprumutat, dar va fi vai de capul nostru.
O natiune se poate subjuga prin doua metode, razboi sau indatorare. Oricum, cand se vor destepta popoarele, unele dintre ele deja dand niste semne, sistemul monetar va fi abolit.

  Inapoi la articolul Ungaria e in flacari! Deprecierea forintului urca datoria tarii la maximul istoric

Setari Cookie-uri