Comentarii pe articolul Povestea tranzactiei anului de pe piata consultantei financiare


Felicitari

Katela Capatana la 21 Iulie 2008, ora 08:45
Felicitari
Felicitari echipei
Mihai la 21 Iulie 2008, ora 17:47
Toata povestea mi se pare o mare porcarie! Cum sa dai 32 mil pe 50% dintr-o firma obscura romaneasca? De ce nu este facuta publica analiza de balance sheet pt a vedea structura?
Povestea asta pare rupta din filme americane: 4 asociati; exp in banking intre 5-8 ani... aproape "0". Ne aflam cumva in era "dot com"?
Cine crede ca pretul platit s-a bazat pe DCF si nu si pe elemente active bilantiere este un neprofesionist.
Eva la 21 Iulie 2008, ora 18:30
Mihai,
Daca nu te pricepi, ar fi bine sa nu te amesteci. Finantele nu sunt politica sau IT unde toata lumea isi da cu parerea. Daca erai in business sau macar in tema cu detaliile publice ale tranzactiei ai fii vazut ca business-ul a fost evaluat la un multiplu de EBITDA de 16, valorand 64 mil. la un profit de 4 mil. Nu mai vorbim de perspective! Oamenii sunt pioneri in industrie si au stabilit noi standarde pentru multiplii la care se tranzactioneaza pe piata din Romania. So, merita fiecare cent, believe me!


Eva la 21 Iulie 2008, ora 18:36
A si inca ceva Mihai: sa stii ca evaluarea s-a facut pe baza activelor gen Aston Martin, Lamborghini si Porsche pe care baietii le au in dotare :)

  Inapoi la articolul Povestea tranzactiei anului de pe piata consultantei financiare

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile