Comentarii pe articolul Cel mai rafinat si somptuos portret al cafelei


lavazza, o cafea de neinlocuit!

Daniela Tuleu la 2 Noiembrie 2007, ora 14:48
lavazza, o cafea de neinlocuit!
Nu stiu daca savurand cafeaua Lavazza ma simt ca o regina, zeita etc... nici nu mi-as dori. Dar, intr-adevar, "Este suficient sa stii sa alegi cafeaua potrivita..."; iar espresso Lavazza este o cafea potrivita pentru cei care stiu sa o aprecieze: patrunzatoare, puternica, de neinlocuit... cred ca astfel mi-ar placea sa ma simt in timp ce savurez o cafea Lavazza. Sincer, de cand am inceput sa beau Lavazza, nu o dau la schimb pe nici o marca din comertul nostru, care, altfel spus, e cam saracut la acest capitol, dar nici pentru multe alte branduri de afara, inclusiv din Italia. Cat despre imagini, ii las pe altii priceputi sa comenteze dpdv artistic sau al marketingului. Eu nu cred ca intru in targetul autorilor.
Cristian Rusanu la 2 Noiembrie 2007, ora 16:18
Buna, ai dreptate, e super numai ca romanii nostri ne cam fura cu cafeaua. in Franta cumperi 2 pac de lavazza cu 4,50 euro la noi e 15 ron pachetul. Misto nu? pofta buna de lavazza oriunde oricand, dar nu oricum.
Mihaela Popitean la 4 Noiembrie 2007, ora 22:17
E drept, e buna dar nu ma simt zeita si nici altceva atunci cand o beau. E pur si simplu o cafea mai buna decat altele iar fotografiile le diger cam greu de aceea cred ca o sa beau o cafea in plus ca sa diminuez efectul.
Ticra Alexandru Iosif la 17 Noiembrie 2010, ora 12:59
La noi problema cu preturile este din cauza statului, care adauga acciza pe cafea ... suntem singurul stat din Europa in care cafeaua este considerata un obiect de lux :(. In rest, se mai adauga mult la pret si de la importatori, care vand in Romania la distribuitori la preturi mai mari decat cele de pe rafturile din tarile din vest. Speram sa se remedieze situatia...si sa vina candva Lavazza direct la noi; numai asa se poate rezolva problema clar si definitiv.

  Inapoi la articolul Cel mai rafinat si somptuos portret al cafelei

Setari Cookie-uri