Comentarii pe articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'


17 septembrie este o data falsa

Karol Robert Telbis la 12 Septembrie 2007, ora 19:56
17 septembrie este o data falsa
Nu putine cazuri stiu in care agentii de asigurari deja au strans semnaturi pentru pensiile private obligatorii si nu de o zi doua ci de o luna si ceva chiar.Astfel cei care vor incepe sa incheie contracte pe 17 septembrie nu vor avea cu cine sa le mai incheie.Asta se intampla in special in mediul rural dar nu numai,asa ca jocurile sunt deja facute.Acelasi lucru din cate stiu s-a intamplat si in alte tari care au adoptat aceasta politica de pensii iar acolo organele abilitate sau sesizat si multi au ajuns la inchisoare ramana de vazut daca acelasi lucru se va intampla si in Romania,ramane de vazut!!
. la 12 Septembrie 2007, ora 22:25
Este adevarat ce spune karol.Si eu m-am inscris la ING pentru strangerea de semnaturi si am intrebat persoane apropiate daca pe 17 septembrie ar vrea sa semneze cu mine, si mi-au spus, unii dintre ei, ca deja au semnat cu altii. Deci ce sa credem? Ca si aici romanul face tot cum stie el
Cosmin Andrei Popescu la 14 Septembrie 2007, ora 15:08
Da, au semnat dar ce au semnat NU au absolut nici o valoare juridica. Au fost pur si simplu niste formulare pentru a se oberva cati ar fi dispusi sa semneze cu anumite companii. Sunt agent de vanzari la ING si va spun sigur ca tot ce conteaza sunt formularele care pot fi semnate de pe 17 incolo.
Loredana Cocrea la 16 Septembrie 2007, ora 08:30
Intrebarea mea este:daca nu au datat contractul de adeziune si acesta va fi datat la 17 septembrie- unde e problema ilegala? Si eu am avut surpriza sa aflu ca cineva care este asistent maternal a semnat acum cca. 1.5luni..."pt. ca a fost obligata".Asta e Romania!!!
Adriana Stancu la 17 Septembrie 2007, ora 03:39
Sigur ca nu au semnat inca actul de aderare, poate ca l-ar fi semnat daca agenti l-ar fi avut, dar din pacate pt. ei aceste acte au ajuns in agenti decat cu o zi inainte de data de 17.09.2007, asa ca, cu siguranta oameni respectivi au fost prost informati, deci nimeni nu a semnat nimic pana pe 17.09.2007 doar niste formulare care nu inseamna nimic, actul de aderare conteaza, restu la gunoi.

  Inapoi la articolul Seful Allianz: Jumatate din piata pensiilor private obligatorii ar putea ajunge la 'loterie'

Setari Cookie-uri