Comentarii pe articolul Previziune soc: Pretul petrolului la 500 dolari/baril


Aberatie

Vlad la 28 Iulie 2008, ora 09:47
Aberatie
Cum puteti sa dati asemenea aberatie in ziar. Ganditi-va inainte la repercusiunile acestei fabulatii; daca analizati impactul asupra economiei mondiale o sa realizati ca nu se va intampla niciodata lucrul asta. Cele mai mari puteri mondiale care sunt oare? Petrolul si dolarul. Daca o sa se hotarasca baietii astia din America sa nu se mai implice in razboaie si sa cheltuieasca miliarde de dolari o sa se stabilizeze si pretul petrolului. Era un lucru inevitabilt: cresterea pretului. Cititii Sfidarea Mondiala din 70'.
Marius Albinita la 28 Iulie 2008, ora 22:49
Adevarat sau nu, pretul petrolului va creste din ce in ce mai mult pe masura ce se v-a epuiza total ! Asta nu este o aberatie, fie ca accepti sau nu asta Vlad. Si fie ca vrei sau nu, petrolul este "moneda" mondiala cea mai de valoare. Economia mondiala este un gigant cu picioare de scobitoare (energie, transport se rezuma la petrol) deci, fara petrol...care economie?!

  Inapoi la articolul Previziune soc: Pretul petrolului la 500 dolari/baril

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile