Comentarii pe articolul Cum sa incepi o afacere in industria de asistenta virtuala


Propria parere

Laurentiu Isaev la 28 Iulie 2008, ora 15:47
Propria parere
Este un articol cu informatii generele dar interesant.
Elena Cristea la 28 Iulie 2008, ora 16:06
Este interesant; cum pot afla detalii despre incepera unei afaceri de acest gen?
Alexandrina Potlog la 28 Iulie 2008, ora 17:24
Este mai mult decat interesant articolul; important este cum aflam detalii despre demararea si functionarea legala a unei afaceri in industria AV.
Berar Stefan la 28 Iulie 2008, ora 18:46
Interesant insa asa cum reiese si din articol "virtual". Mai multe detalii poate m-ar convinge sa mai fac un pas.
Radu Gabriela la 29 Iulie 2008, ora 07:14
Foarte interesant. Cum ne putem lansa in aceasta afacere? Ne indruma si pe noi cineva?
Gheorghe Apetrei la 29 Iulie 2008, ora 14:27
Interesant. Cine ne poate da detalii despre acest gen de afaceri? Care sunt costurile initiale?
Oana Ionescu la 30 Iulie 2008, ora 11:54
Adesea m-am gandit la succesul unei asemenea afaceri, avand in vedere costurile minime si "apetitul" tot mai crescut al consumatorului de internet. Cu toate acestea detaliile privind modul de organizare al afacerii, lipseste din prezentare. Ar fi interesant daca ar exista descrisi pasii in ordine cronologica catre succes. Cu stima, Oana Ionescu.
Flutur Viorel la 13 August 2008, ora 17:57
Articolul furnizeaza informatii despre o nisa tentanta de afaceri pe internet in domeniilor serviciilor de asistenta si consultanta informationala. Cred ca are deschidere in perspectiva cresterii exigentei consumatorului de informatie de pe internet si in acelasi timp a diversificarii cerintelor pentru aceste informatii. Cheia de succes a unei asemenea oportunitati cred ca sta intr-un binom format pe de-o parte din calitatea interfetei site-net in ceea ce priveste atractivitatea informationala pentru potentialii clienti si pe de alta parte de volumul si valoarea bazei de date disponibile imediat sau in timp de raspuns rezonabil care sa contina solutii la cerinte punctuale de asistenta virtuala.
Dupa parerea mea ambele conditii conduc la concluzia ca asemenea demers are sanse reale numai daca este sustinut de o echipa de cativa specialisti. Cred ca lucrul pe site comandat, merge numai pentru testarea populatiei de clienti, caracterul mult prea dinamic al problemei depaseste net o abordare la limita individuala.
E foarte tentanta ideea, subscriu 100% la orice initiativa in asemenea domeniu, ofer experienta si abilitati in manipularea spatiala a informatiei prin sisteme informatice geografice, servicii web map.
Celor care incearca le doresc sa le reuseasca din prima. Cu stima, V. Flutur

Armina Cerbu la 30 Octombrie 2008, ora 18:14
feeuri-le din articolul acesta sunt cam exagerate. eu am o astfel de afacere de aproape un an si am numai clienti straini.
in medie se castiga cam 15-25$ pe ora...pentru asistenta serioasa, nu secretariat. poate ca da, pe consultanta se castiga mai mult dar nu sunt prea multe firme asa de deschise la minte incat sa vrea "consultanti virtuali"

  Inapoi la articolul Cum sa incepi o afacere in industria de asistenta virtuala

Setari Cookie-uri