Comentarii pe articolul A inceput o afacere cu 500 de euro si multa rabdare


10.000 de vizitatori anual?

Alexandru Petras la 28 Iulie 2008, ora 23:41
10.000 de vizitatori anual?
10.000 de vizitatori anual? Pai cifra asta o scot si eu. Inseamna undeva la 30 de vizitatori pe zi si conform lui trafic.ro site-ul sta olecuta mai bine. Nu stiu de unde a-ti scos cifra asta si daca ar fi fost asa de unde naiba succes la 10000 ? E pacat Denisa ca scriitor a acestui articol ca nu ai facut o minima cercetare inainte de a posta acest articol. S-a vrut a fi PR ? Pentru ca atunci a iesit foarte naspa.
Denisa Apostol la 29 Iulie 2008, ora 12:15
D-le Alexandru Petras,
Sunt declaratiile detinatorului site-ului localuri.ro. Cifrele care se dau sunt de obicei estimari, traficul creste sau scade in functie de sezon etc. Nu sunt in masura sa va raspund daca este o afacere de succes sau nu, nu aceasta este intentia articolului. Se prezinta un model de afaceri si o initiativa admirabila, zic eu, a unui antreprenor tanar. Pacat de comentariile celor care nu inteleg cu adevarat mesajele acestor articole si care nu stiu ce inseamna de fapt PR.

Alexandru Petras la 30 Iulie 2008, ora 11:26
Merci Denisa pentru raspuns; este admirabil; esti prima ziarista care are curajul sa-mi raspunda. Nu fi asa de dura cu mine. Stii si tu si stiu si eu ca majoritatea articolelor de genul "prezentam un model de succes" sunt de fapt campanii de PR menite ori sa lanseze un produs ori sa-l revitalizeze. Nu stiu ce inseamna PR? hai sa nu fim asa de categorici. Oricum este laudabil orice om care face ceva. Aaaa si critica s-a vrut a fi una constructiva Denisa; am pus semnul de intrebare la 10000 pentru ca nu parea realistic sa spui ca e o afacere de succes cu asa de putini vizitatori.
Am recitit primul meu comentariu de mai sus si imi cer iertare pentru rautate.
Denisa Apostol la 30 Iulie 2008, ora 16:37
D-le Petras,

Revitalizarea sau promovarea site-ului este un factor secundar al aparitiei acestui articol in presa. Bineinteles ca exista oameni care au aflat abia acum despre afacere, traficul pe site a crescut probabil etc, insa nu este vorba de campanii de PR si inclin sa cred ca si pentru alte cotidiene e acceeasi situatie.
Nu ma refer doar la acest articol, suplimentul Start-Up vorbeste in fiecare editie de afaceri de la zero, sa le spunem povesti antreprenoriale, in nici un caz campanii sau mai stiu eu ce. Cati dintre noi au curajul sa isi puna in practica ideile de afaceri? Noi incurajam aceste initiative prin intermediul unor exemple.
In legatura cu cei 10.000 de vizitatori, s-a strecurat intr-adevar o mica greseala pe care am reparat-o, deci imi cer scuze si eu daca s-a inteles gresit.
O zi buna!

P.S. Mi-am propus sa raspund cat mai des comentariilor cititorilor, in fond pentru dvs scriem.
Alexandru Petras la 30 Iulie 2008, ora 23:18
Inteleapta decizie de a raspunde; inca odata felicitari. Sunt perfect deacord cu tine Denisa si ca viitor antrepenor in online iti dai seama ca depind intr-o oarecare masura de aricolele voastre. La buna citire si o zi perfecta.
Robert la 31 Iulie 2008, ora 11:11
Nu stiu ce ati citit dumneavoastra, dar eu am citit 10000 vizitatori pe LUNA (nu pe an).

Alexandru Petras la 31 Iulie 2008, ora 12:10
S-au facut niste mici modificari Robert; de aici a si plecat discutia. Oricum Denisa a fost foarte receptiva si a schimabat aspectul acesta.

  Inapoi la articolul A inceput o afacere cu 500 de euro si multa rabdare

Setari Cookie-uri