Comentarii pe articolul The Economist: O licitatie se aranjeaza in Romania cu cativa euro, carnati si palinca


Si in Marea Britanie cu cat se aranjeaza?

Trofin Doru la 6 Noiembrie 2007, ora 11:17
Si in Marea Britanie cu cat se aranjeaza?
Poate ne spune renumita publicatie The Economist si cu cat se poate aranja o licitatie in Marea Britanie!
Am lucrat timp de un an si jumatate la o firma de distributie medicamente aflata in proprietatea unui cetatean britanic. Sistemul cere functioneaza in Marea Britanie l-a implementat si in Romania. Pe ce se bizuie acest sistem pe " stimularea"!!( vezi Doamne,nu mituirea) farmacistilor, a medicilor si a directorilor de spitale!!!! Si, poate ar trebui sa va interesati de ce un renumit producator de medicamente cu origini in Marea Britanie se afla de 5 ani sub supravegherea UE. Va spun eu, pentru mituirea medicilor in Italia ptr a comanda produsele companiei.
Radu Dan Radacina la 10 Noiembrie 2007, ora 15:36
Si eu am lucrat in Marea Britanie la o firma cu renume mondial, care participa la licitatii in lume, insa atunci cind s-a incercat mituirea unuei anumite persoane, firma a fost amendata si s-a retras din licitatie nu a fost protejata de primul ministru al Marii Britanii, cum se intimpla in Romania.
Va rog sa lasati mindria prosteasca si capra vecinului, ca lucrurile grave sunt nu ca se da mita, ci ca mita este protejata de guvern.....
Pacat ca nu vedeti asta....
Cristian Bote la 10 Noiembrie 2007, ora 15:53
Chiar te intereseaza cu cat se aranjeaza in Marea Britanie? Crezi ca de grija lor trebuie sa mori acum? Lasa-i pe ei in pace ca sunt la ani lumina distanta fata de noi. Ori ti se pare ca articolul nu reflecta realitatea din Romaniea unde politicienii isi bat joc de tara si de locuitorii ei? Ori faci parte din casta a carei tactica este totdeauna evitarea subiectului si distragerea atentiei de la fondul problemei catre forma acesteia? Daca nu esti unul din beneficiarul coruptiei, si constiinta ta e impacata cu ce face clasa politica si esti multumit ca si la altii exista coruptie sa fii sanatos dar nu incerca sa lamuresti si pe altii de "beneficiile" de care suntem satui.

  Inapoi la articolul The Economist: O licitatie se aranjeaza in Romania cu cativa euro, carnati si palinca

Setari Cookie-uri