Comentarii pe articolul Cum vor arata cele mai mari doua centre comerciale din Romania


cine stie

Cristian Antonescu la 6 Noiembrie 2007, ora 12:07
cine stie
Nu-mi spune nimic macheta, decat ca e facuta atent. Pana acum , in Bucuresti, s-a cam construit cu picioarele.
Altceva imi place: din orice nimic, noi romanii tragem cu mandrie patriotica concluzii istorice de-ti tiuie urechile: asa intram in randul lumii, asa vom avea un comert civilizat, asa vom speria Italia samd. Locuim in Romania, tara europeana, sau in Guineea Bissau, tara africana? Cine mai stie?
Irina-Monica Manea la 6 Noiembrie 2007, ora 13:50
Cu tot respectul, construirea acestor gigantici comerciali nu vor imbunatati situatia financiara a romanilor. Presupunand pozitiv ca ar putea deveni puncte de aractie d.p.d.v. turistic, Statul tot nu va sti sa canalizeze aceste venituri pentru a solutiona alte probleme economice. Si inca un lucru - ati scris ca in 49 de ani vor reveni cu titlu de gratuie - Autoritatii publice - ar fi o mare prostie. Stim foarte bine cum au ajuns cam toate cladirile care au fost administrate de stat!!
Si un ps. Romanii de clasa medie..nu vor intra decat ca sa viziteze, pentru ca imi imaginez ca preturile vor fi exorbitante, ca urmare a chiriei imense pe care o vor plati companiile prezente!
Gabriela Nechita la 6 Noiembrie 2007, ora 19:24
Comentariile sunt pertinente. Vizitind locurile natale dupa mai bine de trei ani de la stabilirea mea in strainatate, am realizat cu stupoare ca "alinierea" Romaniei include doar clasa celor cu posibilitati financiare, posibilitati care ar trebui sa se situeze la nivel occidental sau nord american. Costul vietii este monstruos disproportionat raportat la veniturile majoritatii romanilor. Acesta este un aspect, deloc neglijabil, ci dureros: foarte multi nu-si pot permite o viata decenta, mai rau, nici macar cele mai elementare nevoi nu pot fi asigurate. Dar foarte trist este ca nu se intimpla nimic in domenii critice pentru orice societate precum invatamintul si asistenta medicala.
Proiectele prezentate in acest articol sunt giganti comerciali care exista oriunde in lume astazi si care nu vor defini Romania.

  Inapoi la articolul Cum vor arata cele mai mari doua centre comerciale din Romania

Setari Cookie-uri