Comentarii pe articolul Firmele straine sunt dispuse sa plateasca cu 2.400 euro un inginer roman


ACORD

Gabriel Stefan la 30 Iulie 2008, ora 09:29
ACORD
In primu rand lol pentru autorul articolului; sa faci tu o asa greseala...
In al doilea rand am dat si eu un search pe google pentru ACORD intrucat sunt inginer si vreau si eu sa muncesc pe 2400 de euro, dar surpriza, nu am gasit nimic pe google. Exista Acord asta sau este o alta ramaura a statului care nu a auzit de website, unde trebuie sa stii pe cineva ca sa intri.
P.S. Cand mai scrieti articole dati mai multe informatii. Voi scrieti sau ma rog cumparati stiri asa cum sunt ele, nici macar nu va obositi sa le cititi odata. Acest articol, din punctul meu de vedere e spam, vine cu o oferta mult prea buna, fara date de identificare si singura institutie care este pomenita nu este de gasit pe internet.
Popescu Cristian la 31 Iulie 2008, ora 10:46
Sunt de acord cu Gabriel. De 30 minute caut pe net, am vorbit chiar si cu doamna PRodan, dar nici dumneaiei nu stia in ce ziar a aparut. Nicaieri nu am gasit nimic despre acest patronat, asa ca am ajuns la concluzia ca este un alt articol scris la voia intamplarii de catre cineva care nu are nici o treaba cu domeniu in care activeaza.

  Inapoi la articolul Firmele straine sunt dispuse sa plateasca cu 2.400 euro un inginer roman

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile