Comentarii pe articolul Madalina Didea: Sectorul financiar bancar va fi pe locul intai in topul joburilor vacante si in 2008


CINE ARE BANI, E ZGARCIT

Ioana Haitchi la 8 Noiembrie 2007, ora 13:57
CINE ARE BANI, E ZGARCIT
Stimata doamna/domnisoara

Sectorul bancar are un MRU rusinos. Nu este posibil ca o persoana care lucreaza in ghiseu sa aiba un salar atat de mic raportat la munca si responsabilitatea asumata. Eu spre exemplu, am terminat specializarea in Finante Banci si nu am acceptat un salar intr-o banca mai mic decat la o societate comerciala. Stiu multe banci, nu dau nume, in care multi salariati au salarii nete sub 1000 RON iar prin ziare se spune ca este sectorul unde se castiga cel mai bine. Halal!! Mai bine la o firma cu un salar de 2500 RON si basta.Cand mai dati interviuri pe aceasta tema sa nu uitati sa prezentati si acest aspect pentru a va putea justifica mai bine lipsa de personal calificat.
Florentina Vasile la 8 Noiembrie 2007, ora 16:28
Este foarte adevarat ceea ce spui...insa foarte putina lume cunoaste acest aspect...
la 8 Noiembrie 2007, ora 21:19
Adevarat...cateodata mi-e si rusine sa spun ca lucrez intr-o banca; salariile celor mai multi angajati sunt foarte mici comparativ cu timpul petrecut la servici.
Laurentiu Iusan la 9 Noiembrie 2007, ora 19:24
Adevarat ce spuneti, in acest sector sunt insa si cele mai mari discrepante intre salarii, intre cum este platita munca la ghiseu si cei din back-office sau sa nu mai spun de posturile de conducere unde salariile incep de la 1000 euro pe putin.

  Inapoi la articolul Madalina Didea: Sectorul financiar bancar va fi pe locul intai in topul joburilor vacante si in 2008

Setari Cookie-uri