Comentarii pe articolul Horatiu Florescu, Colliers: Un broker imobiliar poate castiga peste 10.000 euro pe luna


Horatiu Florescu un broker imobiliar

Gina Dodonete la 5 August 2008, ora 10:12
Horatiu Florescu un broker imobiliar
Minunat ca existi dar si mai minunat ar fi sa-ti poti impatasi succesul (nu financiar) scriind acum si nu mai tarziu; ceva care sa dezvolte si pe altii ca oameni. Marturisesc ca sa dori sa-i poti inspira pe copii nostri prin personalitatea deosebita ce transpare dincolo de bani.
Cristian Vavure la 5 August 2008, ora 13:48
Vai ce minunat ! E extraordinar ! Cum de nu ne-am gandit sa punem si noi mana pe niste exclusivitati de genul acesta : Oracle, HP, Microsoft ! O vorba din popor sau un proverb spune sa nu crezi decat 50 % din ceea ce vezi si nimic din ceeea ce auzi/citesti etc.
Fratilor, dragi romani, lucrurile sunt usor mai complicate si, din pacate, adevarurile despre afacerile mari din Real Estate nu pot fi scrise aici pentru ca esti imediat cenzurat !
Eu lucrez in Real Estate din 1992 si, pentru a face niste bani, am facut foarte multe compromisuri, am mintit foarte mult, mi-am calcat in picioare propriile mele principii de mai multe ori ! Din interes financiar ! Din pacate ( sau din fericire ) nu sunt nici macar la degetul mic al D-nului Florescu ! Intelegeti fiecare ce vreti !
Sacasanu Doina la 5 August 2008, ora 20:54
Cred ca este doar o diversiune (RECLAME si PUBLICITATE). Nu cred sa fii atat de bun acum ! Cred ca ai reusit sa faci ceva relatii din vremurile apuse. Te rog sa ne convingi si pe noi "CAUTATORII" ca esti cel mai bun.
la 6 August 2008, ora 07:15
Lucrez in domeniul imobiliar din anul 2004 si astazi sunt in situatia sa renunt la aceasta meserie pentru ca piata imobiliara este blocata; as fi dorit si eu sa ajung la minunatele castiguri trambitate de Dl. Florescu, insa poate imi impartaseste si mie si celorlalti ca mine unele dintre metodele sale cu care a ajuns la succes. Azi trebuie sa parasesc domeniul imobiliar, o meserie frumoasa, de altfel.
Luminita Suman la 6 August 2008, ora 21:46
Din nefericire asa este: piata imobiliara este blocata de ceva vreme, insa cum totul este trecator in scurt timp se va rezolva si asta. Trebuie sa fii optimist si perseverent altfel nu ai nici o sansa. In afara de sansa cred ca dl. Horatiu Florescu un foarte bun profesionist!
Florin Lele la 7 August 2008, ora 22:59
Comentarii pe alocuri rautacioase. Cred 110 % in spusele d-lui Florescu. Daca esti perseverent, autodidact devii profesionist. Totul depinde de TEL. Unii e drept gasesc serviciile imobiliare un apanaj de dat tunuri sau imbogatire rapide peste noapte. Poate reusesc sa dea un tun dar cu atat raman. Personal afirm ca mi-ar fi placut sa am sansa sa fac parte dintr-o multinationala la fel cum face parte d-l Florescu. Dar pentru ca nu am avut-o am luat-o step-by-step. Am investit MII de euro in pregatirea mea profesionala (de broker imobiliar, evident) iar azi dupa 5 ani de experienta SUSTIN SI DOVEDESC ca PROFESIONISTII nu castiga 5000-10.000 euro pe luna, ci dublu sau chiar mai mult.
Adrian la 12 Septembrie 2008, ora 20:56
Dragilor, nu a facut nimeni referire la capitalul cel mai important ce a dus la succesul d-lui de la Colliers. BRANDUL este cel care se face "vinovat" in proportie de 90% din succesul d-lui Florescu. Restul de 10% ii apartine. Seriozitate, ambitie si perseverenta. Altfel spus, omul potrivit la locul potrivit. Cazul nu este singular. Este doar putin mediatizat. Succese in continuare tuturor!

  Inapoi la articolul Horatiu Florescu, Colliers: Un broker imobiliar poate castiga peste 10.000 euro pe luna

Setari Cookie-uri