Comentarii pe articolul Liliana Hagicalil, Romar: Spitalele private nu sunt profitabile in Romania


Mirare !

Star la 8 August 2008, ora 12:55
Mirare !
Nu vad nici un motiv pentru care ne-am simti intr-un fel noi "vinovati" ca doamna nu are cifra de afaceri / profit ! Practic, aceste afaceri se incearca a fi facute tot cu banii publici !
Eduard Brezing la 10 August 2008, ora 00:12
Avem o mostenire grea: comunismul. Acest comunism ne-a schimbat mentalitatea si avem nevoie in continuare de cel putin 30 de ani pentru a simti efectul prabusirii acelui sistem. Spitalele private sunt necesare. Aici trebuiesc impuse reguli occidentale care vor trebuiesc respectate. Moralul romanului este inca deplorabil si doar timpul ne va ajuta sa schimbam acest lucru. Majoritatea cadrelor medicale viseaza la un loc de munca in strainatate si este pacat, dar acest lucru prezinta insa si un avantaj caci, ei vor invata cum se lucreaza in alt sistem si vor stii ce inseamna sa zambesti iar, cuvantul "spaga" va fi exclus din vocabularul lor. Traiesc in Germania de 15 ani si mi-au trebuit luni bune de zile pentru a invata ca, doctorului sau asistentei medicale nu-i oferi decat multumiri si cardul tau de sanatate. Thats life! Nu stim inca, ce inseamna respectul reciproc, motiv pentru care ramanem in urma. Doar 30 de ani.

  Inapoi la articolul Liliana Hagicalil, Romar: Spitalele private nu sunt profitabile in Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile