Comentarii pe articolul 5 idei de afaceri online pentru timpul liber


Nimic nou

Paul Padurariu la 11 August 2008, ora 13:43
Nimic nou
Cand ne vom putea face cont pe eBay ? Adica cei din Romania, cu ip din Romania, cu date Romania ? Nu este deloc interesant articolul, nu veniti cu nimic nou...
Valentin Nicolae la 11 August 2008, ora 14:06
Cont pe ebay se poate face oricand din Romania, conditia este sa ai adresa de domiciliu aceeasi cu datele din cartea de credit si sa fii titular de cont in EURO la o banca romaneasca. Te verifica. Poti participa la licitatii on line, dar atentie, vezi termenii de livrare . Obligatoriu sa specifice Europa. Conteaza mult si costul transportului (de multe ori transportul costa mai mult decat produsul)! Acelasi lucru pentru Amazon. com. Atentie la taxele vamale (4,5% la valoarea declarata + 19% TVA).
Andrei Macavei la 11 August 2008, ora 19:31
Eu am cont pe eBay si platesc cu PayPal. Cel mai simplu si mai eficient. Cardul, de preferat in EURO sau GBP.. depinde de unde cumparati. Daca e VISA in RON, va fura pe rupte. Cursul de schimb VISA e mai mare decat cel BNR. Atentie.
Alex la 15 Septembrie 2010, ora 23:16
@Valentin Nicolae - daca ai shparla cu vamesu nu te costa mai nimic ;) un pachet de cafea la 4-5 pachete
Afaceri Online la 30 Noiembrie 2010, ora 19:17
Sunt ok ideeile, cea cu ebay nu prea merge tare bine, credibilitatea de a vinde produse pe ebay e cam mica atunci cand se afla ca esti roman.
Mai avem cam mult timp pentru a arata cei care suntem corecti poate ca sa se schimbe aceasta mentalitate in privinta noastra, acesta mentalitate poate creata de altii care nu fac altceva decat sa profite si sa insele.

  Inapoi la articolul 5 idei de afaceri online pentru timpul liber

Setari Cookie-uri