Comentarii pe articolul Cosmote si-a adus manager de dezvoltare de la Vodafone


Cosmote si-a adus manager

Costache la 12 August 2008, ora 09:47
Cosmote si-a adus manager
Stimate d-le manager aveti sarcina din partea noastra, a "cosmotistilor", sa lansati urgent serviciul de internet sub pretul companiilor concurente si-n scurt timp o sa ajunga aceasta companie de locul 3 pe locul nr.1 ! Succes !
Marius Albinita la 12 August 2008, ora 20:02
Cosmote Romania nu detine licenta pentru retele 3G ca si ceilalti concurenti, de aici rezulta costurile mari pentru Internet.
Marius Varan la 12 August 2008, ora 21:56
Sa fie asta explicatia faptului ca ofertele Vodafone au scazut in atractivitate in fata rivalelor? Isi pierd din oameni? Se pare ca pleaca cei buni!
Geta Rus la 13 August 2008, ora 09:07
Succes d-lui manager si ne dorim servicii cat mai atractive, tinand cont ca multi dintre noi "cosmotistii" am renuntat la alte retele, care nu au mai reusit sa-si atraga clientii.
Georgiana
Stanciu Mihai-Paul la 13 August 2008, ora 09:13
Vodafone pierde teren pe piata de consum GSM. Felicitari dl. Ionita pentru mutarea inteligenta. Cosmote nu detine 3G din cauza ca ar fi avut costuri de pana la 50% mai mici fata de concurenta. Inca o data felicitari pentru serviciile aduse de Cosmote pe piata din Romania.
Cristian Iosub la 13 August 2008, ora 17:55
Draga Costache, afla ca in momentul de fata Cosmote are cel mai scazut tarif pentru traficul de internet. Si cum vorbesc STRICT de APN INTERNET, nu APN WAP ! Orange are 0.9 E/MB, Cosmote are 0.8 E/MB si Vodafone are 2,4 E/MB doar ca ei exprima pretul in cate 10KB sa fie mai mic. Intr-adevar ar trebui EO lansate de WI si la prepaid dar la segmentul abonamente, Cosmote are cel mai complet pachet de servicii in raportul pret/calitate/cantitate.
Vasi la 16 August 2008, ora 18:21
Haideti sa fim seriosi: "cosmote" are cele mai bune/atractive servicii ? Mai oameni buni, zburam cu gandul departe de pamant cand spunem asta. Nu mai faceti comparatii de servicii si tarife (calitatea conteaza) nu disperarea unora (cosmote) de a supravietui pe piata cu oferte pentru tineri dependenti de vorbit la telefon mult si fara rost, voi "cosmotisti" (oricum suna foarte urat acest cuvant) aveti servicii bancare, self service full, internet fix, IP fix, vpn? NU, insa aveti aceleasi servicii numai ca li se schimba numele periodic, si copiati concurenta - urat din partea voastra. In timp ce operatorii de top se dezvolta rapid (probabil dl. Ionita "Costita" nu a mai facut fata si, asta e, diplomele nu iau decizii si nici nu gandesc - iarasi penibil) pentru tehnologiile viitorului, cosmote face petrecere de adio bip - foarte penibil. O companie care se respecta, se dezvolta in timp si strategic consumand propriile resurse, nu imprumutand sume de ici de colo in speranta ca va veni cineva sa ii cumpere ca desigur o sa dea faliment daca nu. Daca cosmote este asa "cool" de ce nu se implica in viata oameniilor (ca doar sloganul lor acesta este) alti operatori au create fundatii prin cara ajuta oameni, le doneaza bani, construiesc case, doneaza calculatoare - asta inseamna respect de sine. Cosmote este o adunatura de oameni care se prabusesc, nu sunt capabili de performanta, au gasit oameni ca grecii care le-a dat bani sa ii investeasca si Dumnezeu cu mila, ce o fi o fi, si uite ca acum se dau mari. Sa va fie rusine. Sunteti chiar penibili, nici nu observati ca ceilati operatori nici nu va baga in seama. Deci nu va face jocul. Aveti milioanele voastre de utilizatori: milioane de cartele care nu aduc bani pentru voi si cam in medie aveti cam 2-3 cartele pe utilizatori, deci numarul de clienti nu este cel pe care il faceti public de fel - nici pe departe. Daca privim lucrurile in ansamblu situatia nu e roz, asa cum vreti sa credeti. Sper sa zburati repede de pe piat.

  Inapoi la articolul Cosmote si-a adus manager de dezvoltare de la Vodafone

Setari Cookie-uri