Comentarii pe articolul Cat costa sa fii investitor la Bursa?


Omisiune grava

Stefan la 12 August 2008, ora 10:19
Omisiune grava
Lucia, in graba cu care ai scris acest articol ai uitat sa mentionezi si SSIF VANGUARD, liderul tranzactiilor on-line ;)
Nu stiu ce sa cred...sunt doua variante :
1. ori esti de specialitate, stii despre ce trebuie sa scrii, si atunci este clar ca ti-a fost dictat de altcineva acest articol, cu mentiunea expresa de a nu mentiona SSIF-ul respectiv. Nu este posibil ca cineva care este cat de cat de specialitate sa faca gafa asta;
sau
2. asa cum zice maestrul Cristoiu, esti una dintre "fatucile" inocente care au inundat mass-media in ultimii ani, care scriu oricand, orice si din orice pozitie, fara sa aiba complexe ca nu cunosc domeniul respectiv - varianta care ar fi de preferat, dupa parerea mea.
No offence !
Stefan
client Vanguard
Cititor Amator la 12 August 2008, ora 11:51
Vazand acest comentariu nu pot sa trag decat 2 concluzii:

1) In graba cu care ai citit acest articol (avid probabil sa vezi vorbe de lauda la adresa firmei cu care lucrezi - poate pentru a iti da un sentiment de liniste ca ai facut o alegere buna) ai omis ca citesti ce scrie la final: "Selectia companiilor prezentate in articol a fost aleatorie. Acesta nu reprezinta recomandari de investitie si nicio alta forma de publicitate"

2) Faci parte din cadrul acelei companii si ai fost afectat ca nu ai avut parte de vreo forma de publicitate ce ar putea veni din partea acestui articol

Indiferent de care dintre cele 2 categori te situezi, fa te rog comentarii obiective si nu mai ataca aiurea. (Apropo Cristoiu nu este cel mai bun exemplu pe care puteai as il dai)

  Inapoi la articolul Cat costa sa fii investitor la Bursa?

Setari Cookie-uri