Comentarii pe articolul Fantoma Bancorex loveste BCR


CONTURILE BACOREX MUSAMALIZATE DE BCR

Duca Voicu la 12 August 2008, ora 15:57
CONTURILE BACOREX MUSAMALIZATE DE BCR
Fratele meu a decedat in 2004, detinand inainte de castorie ca bunuri proprii proprietati imobiliare,(o casa, o cabana, un apartament), 2 autoturisme, etc. Intre altele a avut la Bancorex o suma considerabila in echivalent de cateva zeci de mii de dolari. Acesta suma si-a retras-o inainte de falimentul Bancorex astfel ca in numarul de cont a ramas o suma modica.
In urma procesului de succesiune a trebuit sa dovedesc ca dispunea de suma respectiva si pentru acesta am solicitat prin tribunal si judecatorie BCR sa depuna un rulaj al sumelor detinute de fratele meu la Bancorex, deoarece arhivele Bancorex sunt in pastrare la Banca Comerciala Romana. De repetate ori BCR s-a eschivat de la raspuns, apoi a indicat contul din anul 2000 cand contul Bancorex a intrat in evidentele BCR dar nu mai avea decat cateva zeci de mii de lei vechi.
Am revenit cu a parta solicitare la BCR si am obtinut un raspuns care suna cam asa "nu detinem rulajul sumelor in contul de la Bancorex ci doar suma din contul respectiv la data preluarii arhivei Bancorex de catre noi"!
Este un caz de competenta parchetului pentru ca BCR obstructioneaza justitia dar, inainte de toate, Banca Nationala sau un for de control al operatiilor bancare trebuie sa oblige ca aceasta banca sa raspunda la obligatiile sale. Cu aceasta ocazie cer sa fie facuta publica atitudinea acestei institutii, care prezinta un adevarat pericol pentru clienti - NU PREZINTA TRANSPARENTA LA BUNURILE SI VALORILE CARE S-AU RULAT IN EVIDENTELE CE LE DETINE.

  Inapoi la articolul Fantoma Bancorex loveste BCR

Setari Cookie-uri