Comentarii pe articolul Netcity, esec financiar si tehnologic


India si NetCity

Alex Itcus la 14 Noiembrie 2007, ora 09:25
India si NetCity
Este clar ca primaria actioneaza toporistic. Dar modul in care firmele de distributie s-au "organizat" pana acum arata ca trebuie sa li se dea o lovitura scurta si la obiect. Din punctul de vedere al celor 2 magnati (UPC&RCS) Bucurestiul poate sa arate la fel cu orice oras din Bangladesh.
Ce sa ne amintim? Faptul ca nu putem sa vedem Universitatea de colacii de fibre si cablu? Faptul ca pe orice bulevard al Bucurestiului intre stalpi este o plasa de aproape 2 metri de sarme? Ca blocurile din Bucuresti nu au cum sa cada la un cutremur de cate fire au trase in toate directiile?
Astept sa vad din nou cerul. Sincer.
S Mendelssohn la 14 Noiembrie 2007, ora 10:23
Da, dar sa vezi cerul e scump. Vrem, avem pretentia sa fie frumos. Dar asta ne costa. Nenorocirea e ca nu avem cu totii aceeasi parere, unii suntem dispusi sa platim mai mult pentru frumos, altii mai putin. Si societatea, ca orice sistem, evolueaza pe drumul de minima rezistenta luand in considerare un anumit orizont de timp. Dar orizontul de timp, ca si disponibilitatea de a plati pentru frumos, difera de la om la om. Asa ca, fiind legati unii de altii, multi dintre noi va trebui sa platim fie cu bani, fie cu rabdarea de a suporta un aspect neplacut, mai mult decat dorim.
Alex Itcus la 14 Noiembrie 2007, ora 14:00
Mendelsoane, ai dreptate. M-ai intristat.
Ad M la 15 Noiembrie 2007, ora 13:56
Dar sa nu uitam aici de calitatea serviciilor de telecom rezultate in urma executarii Netcity... PMB Actioneaza "toporistic"... hmm bine zis, dar se pare ca altfel nu se poate oameni buni!! si nu se mai poate asa... Si eu, ca si Alex vreau sa vad cerul...
Silviu la 11 Mai 2009, ora 17:21
hmmm .. cat platesti acum la internet+ tv+telefon sau ma rog dupa caz doar internet sau doar tv ,raspunsul este simplu 25 30 de ron sau 60 la pachet .bun asta in conditiile in care sunt cabluri peste tot si concurenta este mare pe piata de telecom acolo unde momentan operatorii se mai lovesc inca in oferte.da ce o sa facem cand un km de cablu prin tubulatura primariei costa 85 de euro ? (sursa uti )e o sa ne trezim ca in statele civilizate unde te duci si nu vezi nici un cablu pe sus si asa o sa ai si in buzunare nimic . cand o sa ajunga facutura acasa cu un cost de 90 de lei doar internet + 50 tv atunci o sa fii fericit ca nu mai vezi cabluri pe sus

  Inapoi la articolul Netcity, esec financiar si tehnologic

Setari Cookie-uri