Comentarii pe articolul Investitii straine directe record in primul semestru


Inestitii

Dumitru Taslovan la 15 August 2008, ora 09:46
Inestitii
Din pacate marea majoritate a investitiilor nu sant in sectorul productiv ci sant in sectorul comercial, acest fapt nu genereaza o dezvoltare pe termen lung ci o supradezvoltare a sectorului de retail si a intregului lant comercial. Sant bune si aceste investitii dar asteptam sa vina investitori adevarati care sa produca in Romania bunuri cu adevarat purtatoare de voloare nu doar firme care exploateaza resursele nationale pentru a-si reduce propriile cheltuieli din tarile unde au activat si unde ajunge de fapt profitul.
Tudose Alexandru la 15 August 2008, ora 12:07
Nu e chiar asa: eu lucrez in domeniul auto (fabricatie de piese pentru autovehicule). Cel putin la noi, investitiile sunt numai in productie si extindere. In publicitate si restul sunt 0. Nu e nevoie deoarece noi oricum avem clienti definiti. Din acest motiv cred ca lumea nu cunoaste acest domeniu.
Emil Ilea la 15 August 2008, ora 18:56
Alo Tudose? Atentie, in articol este vorba de investitii straine (ISD). Din interventia d-voastra, nici macar nu se intelege a cui este investitia in fimra in care lucrati: este capital roman sau strain?

  Inapoi la articolul Investitii straine directe record in primul semestru

Setari Cookie-uri