Comentarii pe articolul Destinatii VIP in Barcelona


Palau de la Musica Catalana

Mmm la 15 August 2008, ora 13:54
Palau de la Musica Catalana
Cred ca, totusi, cand te apuci sa scrii un articol in care vorbesti despre niste destinatii turistice in care poate ajunge oricine e indicat sa te informezi temeinic inainte. O simpla privire aruncata pe site-ul destinatiei turistice in cauza iti va spune, negru pe alb, ca accesul nu este gratuit. Intrebarea care ramane este: de ce e nevoie de astfel de articole, prost scrise si pline de informatii false?
Cezar la 18 August 2008, ora 17:39
Cred ca, totusi, cand te apuci sa scrii un comentariu in care sa incepi sa bati campii cu gratie, ar trebui sa citesti mai atent si sa intelegi mai bine ceea ce este scris acolo. Articolul spune doar ca intrarea in zonele vestibulului, scarilor si foaierului sunt gratis. E bine sa-ti pui lucrurile in un context logic inainte sa te apuci sa dai "sfaturi". Din experienta iti pot spune ca majoritatea atractiilor turistice din Franta, de exemplu, au o politica asemanatoare.
In plus, eu consider articolul unul foarte reusit si de un real ajutor pentru cei care calatoresc si se bucura mai mult de viata. Nu cred ca ti se adresa, deci nu ai de unde sa-i intelegi sensul.
Nota 10 pentru articol!

  Inapoi la articolul Destinatii VIP in Barcelona

Setari Cookie-uri