Comentarii pe articolul Cum sa faci bani din vanzarea online de scule profesionale


E pacat, zau asa...

Marius Fatu la 18 August 2008, ora 18:13
E pacat, zau asa...
Dragii mei, articolul prezentat este o obraznicie, indraznesc sa spun, deoarece nu este altceva decat prezentarea unui intreprinzator particular care s-a gandit sa faca bani prin comertul online. Va rog frumos, imi jigniti inteligenta. A investit 10 000 euro, atunci care este cifra de afaceri? Cum si-a promovat site-ul? Care este reactia producatorilor de scule profesionale la miscarea lui? Pe ce piata s-a dezvoltat? Care a fost reactia concurentei? Despre ce preturi vorbim aici? Care este adaosul la pretul de lista? Dumnezeule! Terminati cu povestile astea pe care un om de afaceri nu le poate lua in seama. Imi consumati din timp. Vorbiti de traficul de pe site de parca doriti sa vindeti publicitate, nu sa prezentati o afacere drept exemplu pentru altii.
Va rog frumos, macar stabiliti-va voi targetul si creati articole pentru cititorii tinta care, in opinia mea, nu sunt oameni de afaceri, sunt gospodine in pantaloni. Autorul materialului este vinovat ca l-a redactat dar cel care l-a pus pe pagina Wall Street este ori rau intentionat ori incapabil sa inteleaga brandul sub care se manifesta.
Denisa Apostol la 19 August 2008, ora 13:33
D-le Fatu, daca va jignim inteligenta, puteti oricand alege sa nu mai cititi articolele. Nu ma intereseaza publicitatea, preturile respective se vad pe site-ul in cauza; declaratiile apartin persoanei respective, care si le asuma. Lasati "gospodinele in pantaloni" sa se informeze. Target-ul nostru nu cuprinde exclusiv oameni de afaceri, ba chiar incurajeaza tinerii si viitorii anteprenori care vor sa inceapa o afacere, furnizand in primul rand idei (exemplu: magazin online de nisa, care vinde scule profesionale). Lasati adaosurile pe mai tarziu (ca fapt divers, nu putem cuprinde toate dedesubturile unei afaceri).
Multumim pentru feedback.
Denisa Apostol
Alex M. la 20 August 2008, ora 08:31
Buna ziua!
Domnul Fatu chiar daca a exagerat un pic are totusi dreptate. In plus, magazinul online de care vorbeati si-a asumat raspunderea prin prezentarea acestui articol. Multi dintre cei care au citit materialul pot fi importatori sau distribuitori, deci cunosc preturile din piata. Preturile practicate de acest magazin online nu sunt chiar competitive si in plus problemele de service care vor aparea vor fi pasate la furnizori. Cu alte cuvinte, poti sa iti complici existenta cumparand de pe acest site.
Cum spuneam, cei de la scule.detop.ro si-au asumat raspunderea iesind in fata cu acest articol. Unii poate vor fi impresionati, altii mai realisti - isi dau seama ca e praf in ochi.
Dumitrescu la 9 Iunie 2010, ora 09:25
Domnul fatu ? cine isi permite sa faca comentarii despre ...bussines ...target-uri....cand el este un amarat de tepar de constanta ....candva sef de campanie la un partid ...azi un paria care se multumeste sa insele lumea cu sume simbolice ...10-20-50.000 euro :) Nu-l luati in seama ...este un tepar cu ifose de telectual .

  Inapoi la articolul Cum sa faci bani din vanzarea online de scule profesionale

Setari Cookie-uri