Australia, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelenda si Canada sunt cele mai creative tari din lume, potrivit unui studiu realizat de Martin Prosperity Institute.

Ierarhia este realizata in functie de trei mari criterii: Talentul, Tehnologia si Toleranta. Spre exemplu, Tehnologia ia in considerare nivelul investitiilor din cercetare si dezvoltare si, de asemenea, numarul de patente inregistrate intr-o tara la mia de locuitori.

Studiul releva ca Australia (cu un indice al creativitatii de 0,970) este cea mai creativa tara din lume, ocupand locul 1 la „Talent”, 4 la „Toleranta” si 7 la „Tehnologie”. SUA ocupa pozitia secunda, cu locul 3 la „Talent”, pozitia a patra la „Tehnologie” si locul 11 la „Toleranta”. Locul 3 in topul celor mai creative tari este ocupat de Noua Zeelanda.

Romania se afla printre primele 100 cele mai creative tari din lume. Vezi ce loc ocupa Romania la capitolul creativitate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri