Romania este pe cale sa devina paria Uniunii Europene si Statelor Unite ale Americii. Romania risca saptamana aceasta sa fie aruncata in tumultul anilor ’90 sau, mai rau, chiar ai comunismului. Si asta doar pentru ca un numar de cateva zeci de penali, cercetati penal sau oameni fara constiinta si coloana vertebrala, parlamentari PSD-ALDE-UDMR si guvernanti, ignora cu buna stiinta interesul national.

Legile justitiei sunt doar bomboana de pe coliva Romaniei, o bomboana stricata, amara, pe care, din pacate, va trebui sa o inghitim cu totul, sa o suportam, sa ne imbolnavim din cauza ei. Toti, o intreaga natiune, la cheremul unor inconstienti care ar face orice pentru a scapa de Justitie.

Departamentul de Stat al SUA, NATO, Uniunea Europeana, Comisia Europeana, Consiliul Europei, Forumul Judecatorilor, DNA, Forumul Procurorilor, Presedintia, ONG-uri, Ambasade si ambasadori. Toate aceste organisme interne si internationale au tras semnale de alarma de-a lungul ultimilor luni pe marginea coruptiei si in special legilor justitiei.

Ce raspuns au primit? Abuzive (vezi infractorul Dragnea si inculpatul Tariceanu care au transmis un raspuns din partea intregului Parlament), nesimtite (cuvinte grele din partea lui Serban Nicolae la adresa Ambasadorului SUA), minciuni sfruntate (precum faptul ca legile sunt oglindirea celor internationale) sau pur si simplu ignorarea avertismentelor.

PSD-ALDE sunt intr-o goana nebuna sa isi salveze “penalii” si, pentru asta, sunt gata sa calce o intreaga tara in picioare.

ASTAZI, duminica, 17 decembrie, Romania poate (re)scrie istoria eliberarii. 28 de ani de coruptie, hotie, clanuri mafiote, sifonare de bani s-ar putea opri ASTAZI, cu o singura conditie. Milioane de romani sa iasa din case pentru macar doua ore si sa strige, la unison, vrem libertate, vrem democratie, vrem o clasa politica lipsita de corupti si penali.

ASTAZI este “revolutia” generatiei nascute printre gloantele care suierau in decembrie 1989, luand vieti ale parintilor nostri. ASTAZI este sansa TA de a ramane in istorie.

Nu iesim din casa impotriva unui partid anume, iesim din casa pentru a cere TUTUROR partidelor politice ceva de bun simt – sa slujeasca interesele noastre, ale natiunii, nu ale lor. Ei au fost numiti acolo pentru a conduce cu cap si cu gandul la bunastarea Romaniei, nu a lor. Cum se face ca in ultimii 28 de ani a trebuit sa suportam nume precum Iliescu, Nastase, Basescu, Oprea, persoane fara studii sau cu diplome cel putin ciudat primite – Iordache, Serban Nicolae, fara sa cracnim?

ASTAZI este momentul sa curatam clasa politica, asa cum este ea in prezent – o tumoare care se extinde cu o repeziciune distructiva.

ASTAZI ne vom vedea in strazi, in toate orasele tarii. ASTAZI vom deveni simbol pentru viitorul copiilor nostri, care merita ceva mai bun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri