Prietenul meu MN m-a mustrat ca Vacamuuu a iesit mai jos in Topul Restocracy decat credea el ca ar trebui sa fie, asa ca m-am grabit sa merg din nou la Vacamuuu si sa repar nedreptatea, daca chiar am facut-o. Ii spusesem, oricum, ca Vacamuuu are note foarte mari la mancare, si ca notele de la servicii si de la pozitionare l-au dus mai jos.

Acum am revenit, deci, si am mai luat un prieten, pe Gabriel Iovu, ca sa fie si evaluarea mai temeinica. Pana la urma, am observat ca am dat cam aceleasi note ca la vizita din martie.

Acum am luat un rib-eye maturat, cel mai bun de la ei, cotlete de miel cu os, tartar de vita, spanac si ciuperci sote, pe langa cartofii prajiti si salata de varza care vin oricum alaturi de orice fel de carne.

Lui Gabriel i-a placut tartarul de vita, mie ceva mai putin, mi s-a parut doar o pasta de carne de vita, aproape un pate, cu foarte putine alte lucruri in el (ea). La rib-eye, a fost pe dos: mie mi s-a parut foarte bun, si pentru ca avea multa grasime, printre altele, lui Gabriel i-a placut, de asemenea, insa zicea ca a mancat nu stiu unde, tot in Bucuresti, chiar si mai bun decat atat. Eu nu am mancat antricot mai bun in Bucuresti. La fel de bun da, insa mai bun nu. Mielul a fost bun si el, dar nu ceva special, am mancat si carnuri de miel ceva mai fragede si mai gustoase de atat. Cartofii prajiti foarte buni, salata de varza excelenta (cred ca avea si putin zahar), muraturile foarte bune, de asemenea, ciupercile foarte bune, spanacul bun, dar nu ca la un restaurant de fine dining.

Nu au vin romanesc la pahar la Vacamuuu, ceea ce ne-a enervat foarte tare. Eu, cel putin, ca protest, nu am mai luat nimic de baut, nici macar apa, dar m-am dus undeva alaturi si am baut un pahar de vin romanesc bun dupa.

Cat priveste serviciul de la Vacamuuu, suntem pe o cu totul alta lungime de unda. Cu Vacamuuu, zic, nu cu Gabriel iovu. Nu numai cu ei sunt pe o alta lungime de unda, desigur. Au fost mai rapizi decat data trecuta, le-am pus o nota mai mare. Aveau chelneri destui, nu am ramas fara nimic din ce aveam nevoie, pana la urma. Am vazut numai baieti, toti vanjosi si bine facuti, exact ca la Osho. Si tot ca la Osho, nu aveau chef de lucru, stateau in grup (le-am facut si o poza) si discutau aprins de-ale lor, clientii trebuiau sa astepte pana prindeau privirea vreunuia dintre ei. De noi s-a ocupat unul care si-a facut treaba bine, insa nu era in stare sa scoata vreun cuvant inteligibil. Si nici dupa ce i-am spus explicit si apasat ca vom imparti felurile de mancare, tot nu ne-a adus tacamuri pentru impartit. Sunt eu prieten cu Gabriel iovu, Totusi nu mancam cu furculitele din aceeasi farfurie...

Preturile sunt destul de mari la Vacamuuu, dar nu ar fi o mare surpriza asta, vita de calitate e scumpa, stie toata lumea. O masa in doi, cu o sticla de vin bun, trece usor de 600 de lei. Clienti erau destui insa, si probabil ca nu toti mancau meniul ieftin al zilei.

Vacamuuu e unul (una?) dintre steakhouses de referinta ale Bucurestiului. Sa vedem daca se vor inscrie in concursul nostru de luna viitoare, in care un juriu foarmat din ambasadorii tarilor in care se mananca cea mai buna vita (nejaponeza) din lume va decide care este cel mai bun steak (nejaponez, repet) din Bucuresti...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri