Clubul Snagov e un adevarat complex turistic, de agrement sau chiar de business, sau toate acestea la un loc, daca vreti. E pe malul Lacului Snagov, pe o proprietate intinsa.

Cum intri dai de un mic hotel cu centru spa si o curte interioara interesanta, cu o mare piscina in fata. Apoi o alta serie de cladiri adapostesc restaurantul si niste sali de evenimente, nu prea mari, pentru intalniri restranse, iar spre lac da gradina cu copaci mari, care e si ea foarte frumoasa, si privelistea spre lac la fel.

Am vazut doua saloane pentru restaurant la Snagov Club: unul chiar la intrare, amenajat destul de luxos, dupa un lux care nu se mai poarta in centrul Bucurestiului de ani buni, insa, asa cum se vede si in poze. Aici intra vreo 20-25 de oameni. In alt corp de cladire au un salon mare, numai pentru evenimente, in care cred ca intra peste 100 de suflete. E amenajat rustic, acesta.

Si, desigur, "piesa de rezistenta" a Snagov Clubului, marele pavilion de pe lac, chiar pe ponton, marea sala de evenimente in care intra sute de nuntasi si de petrecareti, cu terasa larga in fata, chiar pe apa.

Terasa cu copaci era inchisa cand am ajuns eu, in noiembrie, insa o stiu din anii trecuti, e la fel (nici nu ar avea de ce sa o schimbe), frumoasa si deosebita, cu terenul in panta, fiind amenajate mai multe paliere. Au si loc de joaca pentru copii, in apropiere, pot fi supravegheati cu usurinta, ai timp sa-i prinzi inainte sa se arunce in lac.

Au meniu romanesc si international la Snagov Club. Eu am luat doar din cele romanesti: o ciorba de vacuta, destul de buna, zacusca de hribi, foarte buna, si o pastrama de berbecut cam tare. Preturile sunt destul de mari, o masa in doi la Snagov Club, cu un vin bun, trece repede de 400 de lei. Mie mi-au luat 150 de lei pe ce am descris mai sus, fara vin, fara desert...

Daca ar fi in centrul Bucurestiului, restaurantul de la Snagov Club ar intra, mai degraba, in lunga lista a resturantelor obisnuite, pentru care cu greu ai putea gasi argumente spre a trimite pe cineva care nu locuieste sau lucreaza in apropiere. Insa, acolo, la Snagov, poate ca lucrurile stau altfel. Or fi putine restaurante, sau poate ca snagovenilor poate chiar le place o astfel de mancare.

Oricum, vara e multa lume la Snagov Club, vin sa stea acolo cu orele la piscina, pe umbroasa terasa sau pe malul lacului, nu cred ca vin multi special pentru mancare. Iarna, insa, cred ca au putini clienti si traiesc mai mult din evenimente, pana iese iar soarele...

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri