Discursul din ultima perioada a PSD nu mai are nicio legatura cu realitatea perceputa de orice om cu carte din Romania. Bazat pe teorii ale conspiratiei, fumigene, injurii, amenintari directe, acte conspirative, eschivari si scheme, PSD a indepartat complet elita tarii care are altfel de asteptari de la un Guvern, comunicand aproape exclusiv cu patura de jos a populatiei si cu membrii de partid.

Promisiunile curg garla – pensii mai mari, salarii mai mari, un trai mai bun, insa totul in termeni ori complet nerealisti, ori pe o perioada de timp indepartata si cu dedicatie in special pentru pensionari.

Este extrem de grav ca PSD a renuntat aproape complet la programe dedicate antreprenorilor si companiilor private, dar si la planuri concrete privind dezvoltarea economica a tarii, in general.

Cel mai recent comunicat de presa din partea PSD este un amalgam de teorii conspirationiste trase de par, explicatii halucinante privind interventia opozitiei si Presedintelui statului in incidentele violente din Piata Victoriei, cand deja este cunoscut (mai putin la televiziunile “de partid”) ca diversionistii au facut parte din galerii, huligani deja cunoscuti de jandarmi dar lasati in pace, inexplicabil (inca).

La televiziunea Antena 3, portavocea PSD, s-a discutat aproape exclusiv despre ranile jandarmilor, cu imagini close-up ale huliganilor care atacau, incercandu-se astfel inducerea unei senzatii ca cei 100.000 de oameni erau similar cu acestia.

Delir si interventii halucinante

Delirul a continuat prin interventii halucinante: violentele ar fi fost provocate de grupari paramilitare pregatite, bineinteles, de Soros, de o organizatie numita Antifa. PSD adora cuvinte puternice, care impresioneaza mintile slabe si hranesc nevoia romanului fan Becali de teorii conspirative.

Teatru s-a jucat si in fata Institutului de Medicina Legala, unde o duba de jandarmi “raniti” au fost adusi pentru a fi “examinati” de medici. Carele televiziunilor de partid i-au filmat, compatimit, au aratat poze de la proteste cu 3 jandarmi raniti, omitand aproape complet imagini cu jandarmi batand cu bestialitate cetateni inofensivi, ca intr-o adevarata mineriada.

Traim pe o scena de teatru, intr-o piesa extrem de proasta care, din pacate, afecteaza pe toti si ne va afecta inca mult timp de acum incolo. Radicalizarea ambelor tabere este din ce in ce mai evidenta. Mesajul “M*IE PSD” vine pe fondul frustrarilor extraordinare ale populatiei active, care vede mai departe de minciunile si fumigenele PSD; in paralel, sustinatorii PSD/postacii hranesc nevoia oamenilor de teorii ciudate, aruncand vina exclusiv pe “agenturili straine, soros, Iohannis” si orice altceva nu are legatura cu Parlamentul/Guvernul/primariile controlate de PSD-ALDE.

Comunicarea normala este de domeniul anului 2016, si chiar daca Dancila si-ar dori cu adevarat sa comunice cu elitele tarii, multi isi pun semne de intrebare daca ea sau cabinetul ei, format din ministrii cu intelect indoielnic, ar fi capabili sa o faca.

Tara functioneaza in acest moment pur inertial. Economia se prabuseste, ratele cresc, consiliul fiscal critica aprig masurile Ministerului de Finante, nu avem strazi, spitale, sistemul educational este pe mana unor persoane agramate deci nici viitorul nu suna prea bine, romanii fug din tara, jandarmii lovesc oameni nediscriminatoriu, codurile penale sunt macelarite, Consiliul European isi pune intrebari privind capacitatea Romaniei de a primi Presedintia anul viitor, V.V. Dancila face de ras tara la orice aparitie publica, pesta porcina face ravagii, Ambasadele atrag atentia asupra distrugerii sistematice a statului de drept, membrii marcanti ai PSD injura ca la usa cortului opozitia si propune mitralierea celor care li se opun, insa pentru toate acestea este de vina Iohannis, Soros si statul paralel. Orice o fi acesta din urma.

Nu-i asa ca uneori regreti facultatea aia cu care te-ai spetit?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri