Odata cu oribilele crime din Caracal, odata cu balbele de neiertat ale autoritatilor, odata cu Hexi Pharma si Colectiv, Romania a iesit din Era Inocentei. O era in care majoritatea credea ca mergem spre mai bine, vrajiti fiind de polieiala de opulenta – mall-uri, starbucks-uri, hipstereala si excursii in Grecia.

Asa cum se intampla de obicei in istorie, aparentele sunt inlaturate brutal. Prin morti, prin sange. Si acum, si in cel mai indepartat cotlon al tarii, moartea tinerelor din Caracal, dar mai ales incompetenta autoritatilor a strabatut ca un pumnal. S-a aflat. Sunt convins ca este pe buzele batranilor care stau la porti prin sate, sau pe dealurile Mehedintilor, intre oierii din ce in ce mai putini, asa cum sta si pe buzele “generatiei Facebook si Instagram”.

Si, daca Hexipharma sau Colectiv erau, poate, mai greu de inteles si mintile oamenilor erau mai usor de manipulat – vezi “Iohannis a pus foc in club!”, acum totul este clar pentru oricine, indiferent de cultura sau preferinte politice – STATUL platit de noi este INCAPABIL sa ne apare, sa ne protejeze, sa ne ajute.

Si cu asta, Era Inocentei s-a dus.

Ce urmeaza, insa? O trezire la realitate a din ce in ce mai multi oameni. O furie care va dainui, chiar daca mocnit, in fiecare dintre noi. Si frica, teama de sanatatea noastra si a apropiatilor nostri. Mai presus de asta, este extrem de important ca aceste sentimente sa se transforme in lucruri constructive – VOTATI, in primul rand.

Votati partide si oameni politici care sunt curati. Iesiti de fiecare data la vot, gandindu-va ca daca nu mergeti, aceiasi oameni vor continua sa distruga Romania, prin numiri in pozitii extrem de importante ale unor incompetenti, asa cum s-a intamplat la Caracal.

In al doilea rand, amendati de fiecare data autoritatile publice cand vedeti ceva in neregula! O bordura pusa recent si care s-a spart? Poza si trimiteti autoritatile, sa o repare!

De la Era Inocentei, trecem in Era Reconstructiei. Ar fi ideal. O Era in care Romania arunca din pozitii publice miile de paraziti. O Era in care politicienii corupti, hoti si incompetenti NU vor mai fi votati. O Era in care vor putea trai, cu mai putina frica, copiii nostri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri