Am vorbit de multe ori despre beneficiile și necesitatea unei întâlniri trimestriale pentru planificarea obiectivelor într-o afacere. Însă nu am abordat niciodată beneficiile unei astfel de întâlniri în cuplu. Cu partenerul de viață.

Vezi tu... organizăm o întâlnire trimestrială de 3 zile în companie pentru a evalua ce s-a întâmplat în ultimul trimestru, pentru a ne reconecta cu viziunea (locul în care vrem să ajungem în 10-20-30-40 de ani) și pentru a planifica cele mai importante obiective pe care să le realizăm în următoarele 90 de zile.

De ce facem asta? Pentru că vrem să ne îmbunătățim constant, trimestru cu trimestru.

Și atunci apare întrebarea: Dacă facem întâlnirea trimestrială pentru a ne îmbunătăți afacerea, nu ar trebui să o facem și pentru a ne îmbunătăți viața?

Apropo... pentru cei care nu au mai trecut pe acasă de când și-au deschis afacerea... succesul în viață nu este egal cu succesul în afaceri.

Revenind... dacă vrem să ne îmbunătățim viața, atunci ar fi bine să avem obiective de creștere trimestriale. Buun... Care este echipa de management din viața mea? Păi... partenerul de viață. De cele mai multe ori copiii sunt încă în procesul de inducție :)

Atunci... ia-ți 3 zile la fiecare trimestru, mergi împreună cu partenerul tău la o cabană sau la un hotel. Evaluează ce a mers bine și ce a mers prost în viața voastră în ultimele 90 de zile. Conectați-vă cu locul în care vreți să ajungeți în următorii 10-20-30-40 de ani. Iar apoi planificați 2-3 obiective importante pentru următorul trimestru.

Exact aceeași structură... doar că de data asta, afacerea este viața ta.

Sursa foto: Răzvan Căzănescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri