Invitatie la educatie

Lipsa culturii investitionale si a educatiei bursiere este o problema pregnanta in randul romanilor. Fie ca este vorba de lipsa de cunostinte, ce ar trebui asimilate de la varsta fragede, fie de antecedente nefericite in trecut, investitia pe bursa nu este foarte populara. Mai mult, exista preconceptii ca bursa este un loc cu circuit inchis sau, mai rau, ca exista anumiti investitori importanti care fac jocurile, in timp ce investitorii mici au numai de pierdut.

De-a lungul timpului, am incercat in diverse moduri sa contrazicem aceste idei. Am incercat sa publicam povesti de succes, sa aratam ca exista oameni care traiesc din bursa sau au foarte mare succes. Am scris sfaturi, recomandari, sugestii.

La inceputul lunii iunie am demarat primul (si singurul, cel putin pana acum) proiect editorial de educatie bursiera al unei publicatii din Romania. Am incercat sa promovam investitia prin bursa, fara a ascunde riscurile, doar prin prezentarea realitatii.

Stim ca educatia nu se face prin cateva articole. Stim ca ce facem noi este o furtuna intr-un pahar cu apa. Dar incercam sa dam un exemplu si continuam sa speram ca il vor urma organizatii importante, institutii de decizie, poate chiar ministerele de resort.

Asa ca nu am incetat sa mizam de educatie ci continuam aceasta initiativa. De data aceasta, in offline, printr-un seminar interactiv de educatie bursiera, care va avea loc luni, 10 octombrie, la Hotel Howard Johnson, incepand cu ora 10.00

Ne dorim sa fie cateva ore extrem de utile si de interesante pentru public, ne dorim sa raspundem la intrebari, sa lamurim necunoscute si sa explicam probleme.

Am invitat la seminarul Wall-Street.ro de educatie bursiera specialisti din mai multe zone: Andrei Puscaragiu, Sales & Seminar, Coordinator Deltastock, Iulian Lupu, coordonatorul proiectului de dezvoltare a pietei derivatelor de la BVB, Florin Ilie, director piete de capital la Ing Bank, Iulian Panait, presedinte KTD Invest si Razvan Rusu, director de investitii la Certinvest.

Ei vor prezenta notiuni de baza despre produsele investitionale pe care piata financiara le pune la dispozitie: actiuni, derivate si produse structurate, forex, marfuri, CFD-uri, indici, fonduri de investitii. De asemenea, vom afla cat de importanta este analiza tehnica si cea fundamentala in procesul investitional.

Si nu in ultimul rand, veti avea ocazia sa gasiti raspunsuri la intrebarile noastre, specialistii vin la conferinta dispusi sa explice, sa raspunda, sa comunice.

Participarea la acest seminar este gratuita pentru cititorii Wall-Street.ro. Completeaza acest formular pentru a te inscrie si spre finalul saptamanii viitoare vei fi contactat de un reprezentant de-al nostru, pentru a confirma participarea.

Stim ca este doar un pas mic, un inceput al eventualei tale relatii cu piata financiara. Stim ca doar cei 130 de participanti la conferinta vor primi informatii importante, desi este nevoie ca acestea sa ajunga la mii, zeci de mii de oameni.

Educatia bursiera este foarte importanta. In lipsa ei se pierd bani, se creeaza preconceptii si se formeaza mituri. Te asteptam la seminar pentru a deslusi impreuna misterele pietei financiare!