Inca un pas inainte

A sosit momentul lui Wall-Street 2.0 - un nou look & feel pentru cel mai citit cotidian online de business din Romania. Dar 21 noiembrie 2006 nu va ramane in memoria InternetCorp (editorul publicatiilor online Wall-Street, 9AM, Kudika si Yuppy) ca data la care Wall-Street a facut un upgrade major de design. Nu. Astazi, Wall-Street anunta intrarea definitiva in randul publicatiilor, intrucat stirile, articolele, interviurile, analizele si toate celelalte feature-uri sunt realizate EXCLUSIV de catre redactia Wall-Street.

Iata insa cam cum s-a ajuns aici:

Vineri, 21 ianuarie 2005 - dupa lansarea primului proiect de online publishing la sfarsitul lui 2004 - www.9am.ro - echipa InternetCorp lanseaza Wall-Street - site specializat pe nisa de business, care isi propune sa prezinte utilizatorilor de Internet din Romania cele mai importante stiri de business ale zilei, selectionate din cele mai importante cotidiane si saptamanale din Romania (cu acordul acestora, bineinteles). In limbaj mai mult sau mai putin tehnic, era un agregator de stiri de business.

August 2005 - Pe fondul unei cresteri agresive, Wall-Street depaseste BloomBiz.ro, BizCity.ro, Capital.ro si ZF.ro - site-uri de business consacrate, lansate de catre grupuri puternice din media online/traditionala (Vodanet, iMedia, Ringier, respectiv Publimedia).

Decembrie 2005 - Stabilim, ca obiectiv strategic, transformarea Wall-Street intr-un "cotidian" de business, care sa nu prezinte decat continut exclusiv propriu.

Februarie 2006 - Wall-Street atinge un milestone important - depaseste, pentru prima data audienta de 10,000 utilizatori unici / zi.

Marti, 21 noiembrie 2006 - A venit momentul lui Wall-Street 2.0. Un cotidian online in adevaratul inteles al cuvantului - cu o pondere a continutului propriu de 100%. Mai exact, toate articolele pe care le gasiti pe Wall-Street, incepand de astazi, sunt realizate de catre redactia Wall-Street. Si, pentru ca am zis sa sarbatorim acest eveniment impreuna cu voi (si nu la modul clasic, cu ball-room si sampanie si cupe de cristal), ne-am hotarat sa va prezentam si o noua interfata a Wall-Street, una demna de numarul 1.

Ne mai auzim. Promit sa scriu cat de cat constant si, de asemenea, ma angajez sa nu mai realizez pseudo-editoriale ca acesta ;) Erau insa multe lucruri importante de spus si de aceea am ales aceasta varianta.