Care vor fi destinatiile vedeta ale acestui sezon?


2 In ce masura au reusit si vor reusi destinatiile exotice sa starneasca apetitul romanilor anul acesta?

Radu Morariu General Manager, Eximtur
Exotismul in turism este un aspect legat strict de perceptia calatorilor asupra lui. Pentru unii clienti exotism inseamna o vacanta intr-un castel in Franta, pentru altii inseamna vizita unei superbe insule grecesti, insa pentru majoritatea turistilor, exotismul are conotatii legate de plaje cu nisip fin, palmieri, destinatii indepartate, civilizatii complet diferite de cea europeana. Referindu-ne la acest ultim aspect am inregistrat o crestere de 70,2% in perioada noiembrie '06 iunie '07 fata de perioada similara 2005/2006, in special datorita exploziei de cereri pentru destinatia Mauritius din cursul iernii.
Alin Burcea Presedinte, Paralela 45
Tendinta spre vacante exotice este ascendenta.
Ana Maria Moanta Marketing Manager, Marshal Turism
Plaja cu nisip fin, apa de un albastru ireal si un cocktail cu umbrelute poate fi pentru multi un cliseu, dar pentru multi altii un ideal in ceea ce priveste relaxarea. Cu siguranta, si statisticile o dovedesc (cresterea este de aprox. 50% fata de aceeasi perioada a anului precedent), destinatiile exotice au fost si vor ramane printre preferintele turistilor.
Cristina Irimia Director Marketing, J'Info Tours
Tenerife va fi marele hit al verii, destinatia exotica la doar 6 ore de zbor, cea mai apropiata de noi: palmieri canari, vulcani, plaje aurii sau negre, papagali, piscine, hoteluri super.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri