Care vor fi destinatiile vedeta ale acestui sezon?


5 Care sunt formele de turism care domina piata autohtona in prezent si ce tendinta urmeaza acestea?

Radu Morariu General Manager, Eximtur
Cele mai raspandite pachete de servicii turistice sunt cele cu zbor inclus, urmate de aproape de pachetele de servici turistice pentru individualii care calatoresc cu autoturismul propriu. Tendinta este insa de crestere accelerata a primei variante de pachet, in mod special datorita comoditatii acestuia, cresterea fiind sustinuta si de existenta unei palete bogate de destinatii si de puncte de plecare din tara. Din spate vine destul de tare turismul de eveniment/business.
Alin Burcea Presedinte, Paralela 45
Charterele sunt "la moda", dar, desi sunt mai putin spectaculoase, excursiile de circuit s-au dublat, practic (la Paralela 45), in 2007 fata de 2006.
Ana Maria Moanta Marketing Manager, Marshal Turism
In ceea ce priveste Marshal Turism, 70% din activitatea sa este reprezentata de turismul de afaceri. Diferenta este asigurata de turismul individual. Turistii nostri, alaturi de agentii de turism, gasesc impreuna solutia ideala pentru petrecerea vacantei. Important pentru cei care doresc sa achizitioneze un pachet de servicii turistice este sa aiba definita perioada in care doresc sa plece, bugetul de care dispun. In rest, este rolul nostru de a oferi solutii, alternative, idei, sfaturi.
Cristina Irimia Director Marketing, J'Info Tours
Romanii prefera vara calatoriile charter, sejururile sau circuitele, vacantele de relaxare condimentate insa mereu cu ceva interesant si distractiv.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri