Unde ne angajam in a doua jumatate a anului?


Inca de la inceputul anului, asistam la un adevarat boom pe piata locala de recrutare, tot mai multe companii extinzandu-si reteaua la nivel national, in timp ce un numar important de jucatori straini isi fac simtita prezenta in randul angajatorilor. Specialistii HR, consultati de Wall-Street, estimeaza ca si cea de-a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de dinamica ca si prima. Cele mai cautate sectoare raman, in continuare, cele de Banking, IT, constructii, outsourcing si real-estate.

9 Care va fi in acest an distributia joburilor pe niveluri ierarhice?

Laura Husti Radulet PR Specialist, Lugera & Makler
In opinia noastra, in 2007 joburile vor fi distribuite astfel: aproximativ 10% - pozitii de top management, 20-30% - pozitii de middle management, 40% - specialisti, diferenta fiind reprezentata de catre juniori si ocupantii pozitiilor de entry level.
Cristina Pasat Director General, Professional
Probabil ca cele mai multe job-uri vor fi in continuare la nivelul personalului de executie dar putem vorbi in mod cert si de o crestere a numarului de posturi manageriale la toate nivelurile si de o diversificare a acestora.
Madalina Didea Managing Partner, Hart Human Resource Consulting
Vom asista ca si pana acum la recrutari de masa in ceea ce priveste pozitii de specialisti si mai putin de middle si top manageri, daca este sa facem o comparatie a acestor categorii de posturi intre ele. Daca facem o comparatie cu anii trecuti, atunci cresterea de recrutari este evidenta indiferent de pozitii.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri