Unde ne angajam in a doua jumatate a anului?


Inca de la inceputul anului, asistam la un adevarat boom pe piata locala de recrutare, tot mai multe companii extinzandu-si reteaua la nivel national, in timp ce un numar important de jucatori straini isi fac simtita prezenta in randul angajatorilor. Specialistii HR, consultati de Wall-Street, estimeaza ca si cea de-a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de dinamica ca si prima. Cele mai cautate sectoare raman, in continuare, cele de Banking, IT, constructii, outsourcing si real-estate.

10 Care credeti ca va fi rolul recrutarii online ca mijloc de recrutare, in a doua parte a anului?

Cristina Pasat Director General, Professional
Recrutarea on-line isi va pastra probabil pozitia pe care o are si in prezent, fiind un canal de cautare destul de mult folosit de catre toti angajatorii si de catre agentiile specializate.
Laura Husti Radulet PR Specialist, Lugera & Makler
Pe piata locala de selectie si plasare de personal se remarca o dezvoltare pronuntata a recrutarii online prin portaluri de cariera, spre exemplu- precum si o diversificare a metodelor prin care sunt atrasi candidatii. Pentru a avea succes in recrutare, este esentiala imbinarea metodelor clasice cu cele online. Remarcam faptul ca atat angajatorii, cat si agentiile care ofera servicii de resurse umane participa la evenimente de profil, targuri de joburi, etc, in cadrul carora sunt aduse fata in fata cererea si oferta de locuri de munca.
Madalina Didea Managing Partner, Hart Human Resource Consulting
Cred ca mediul on line va fi si in continuare un mediu rapid de identificare si de conectare cu potentiali candidati, un mediu in care se poate extinde reteaua de contacte utila proceselor de recrutare. Cred ca si serviciile oferite de site-urile on line de joburi se vor rafina si diversifica.

preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri