Cum vad anul 2008 cei mai importanti jucatori din training


Bancile si multinationale vor fi in 2008 cei mai mari clienti ai companiilor de training din Romania, iar cele mai solicitate programe de training vor ramane cele de leadership, potrivit managerilor din piata de profil chestionati de Wall-Street Q&A.

Un articol de Adina Vidroiu.

8 Care va fi cresterea in valoare a pietei de training in 2008?

Dan Berteanu General Manager, Achieve Global
Piata de training din Romania este estimata in prezent la o valoare de 25-30 milioane de euro. Conform estimarilor, anul viitor, ritmul de creștere a valorii pieței va fi de aproximativ 25-30%.
Andrei Gosu Consultant, Ascendis
Daca in 2007 valoarea pietei de training din Romania a fost de aproximativ 30-40 milioane de euro, pentru anul 2008 estimam ca va ajunge la o valoare de peste 50 milioane de euro.
Eugen Dragomir Director, Codecs
Pentru anul viitor estimam o crestere de 30% - 35%.
Adrian Florea Managing Partner, Grupul Trend Consult
Piata va contiuna sa creasca - in 2007 a crescut cu 20% iar anul viitor procentul va ajunge in jurul a 30%. Tendinta se va mentine si in urmatorii ani si chiar daca ritmul de crestere nu va fi acelasi, el nu se va cifra sub 10% anual.
Viorel Panaite Partener, Human Invest
Este o cifra foarte greu de previzionat. Credem ca sunt putine date care sa sustina o astfel de previzionare (pentru ca nu sunt date care sa reflecte valoarea prezenta a pietei de training) si orice estimare este pur bazata pe intuitie si observatie.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri