Ce inseamna sa fii broker la Bursa?


Cu totii am auzit de brokerii de la Bursa, dar putini stiu ce prespupune acest job si care este activitatea de zi cu zi a acestora. Pentru a afla mai multe lucruri despre aceasta meserie am rugat trei brokeri sa ne raspunda la 10 intrebari standard. Concluzia: un broker este conectat in permanenta la bursa, dar si la mass media, iar acest job presupune in primul rand o pasiune pentru piata de capital.

Un articol de Lucia Maxim

8 Care este modelul dvs in cariera?

Gabriel Necula Director Adjunct de Operatiuni, Prime Transaction
De-a lungul timpului pot spune ca am avut mai multe modele de personalitati pe care as fi vrut sa le urmez. Cu timpul am realizat ca exista de la fiecare exemplu de succes, lucruri remarcabile pe care le poti transpune in viata ta profesionala si atunci am incercat sa invat de la fiecare si sa-mi creez propriul drum.
Andrei Ciubotaru Broker, Vanguard
Nu exista un anumit model pentru mine. Incerc tot timpul insa sa invat din experienta altora, sa preiau lucrurile bune si sa invat din greselile lor, astfel incat sa nu le repet cumva.
Gabriel Aldea Responsabil Departament Front Office, Intercapital Invest
O sa va mire poate, insa nu am un model in cariera. Sunt constient ca nici un om nu este perfect. Fiecare are insa punctele lui forte. De aceea am mai multe modele, de la fiecare extrag caracteristicile pozitive pregnante care imi pot aduce plusuri semnificative. Multe din modele sunt reprezentate de colegi. Chiar si colegii foarte noi reprezinta un astfel de model: entuziasmul lor si dorinta de a invata si a stii cat mai multe este incredibila.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri