Q&A: Din ce au facut bani trainerii in prima parte din 2010?


Companiile care au cheltuit bani pe training anul viitor par sa fie clientii principali ai furnizorilor de servicii profesionale si la inceput de 2010.

3 Ce tip de cursuri de pregatire cauta cei interesati?

Viorel Panaite partener, Human Invest
Ca si in 2009 cele mai multe cereri de training au fost pentru programe de dezvoltare a abilitatilor de leadership.

Pe de o parte datorita impactului pe care aceste abilitati le au la nivelul cresterii eficientei si productivitatii si pe de alta parte deoarece compania noastra s-a promovat si este recunoscuta pentru interventiile ce imbunatatesc procesele organizationale pe aria de leadership development.

Programele noastre in aceasta zona se adreseaza tuturor nivelelor din cadrul unei organizatii.

Urmatoarele solutii din portofoliul companiei pentru care au existat cereri la inceput de an sunt cele din aria de interpersonal skills (abilitati interpersonale) si time management (administrarea timpului).
Lucian Mihai managing partner, Interact
Comunicare structurata si prezentari, vanzari, simulari de afaceri.
Andrei Gosu director general, Ascendis Consulting
Cursuri care imbunatatesc eficacitatea individulala sau de grup. Vorbim aici de teme ca managementul performantei, managementul proceselor, management prin obiective. Foarte solicitate sunt si centrele de evaluare de personal. De fapt, de la asta ar trebui sa porneasca toate investitiile facute de organizatii in proprii angajati. Nu are rost sa trimit un om la un program de imbunatatire a unor competente la care nu este deficitar. De asemenea a crescut si numarul de cereri pentru programele de vanzari si de leadership.
Adrian Florea managing partner, Trend Consult
La inceputul anului 2010, in bugetele de training au avut prioritate cursurile care cresc performanta in vanzari. Referitor la cursurile de vanzari, pe langa cele pentru dezvoltarea abilitatilor specifice, clientii au aratat interes pentru programele dedicate managementului echipelor de vanzari.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
Setari Cookie-uri