Q&A: Ce spun importatorii despre interesul pentru SUV-uri


Cumparatorul de SUV din Romania alege si pe timp de criza versiunile bine accesorizate, motorizarile diesel, desi sunt mai scumpe decat cele pe benzina, este mai atent la calitate si la performantele pe care le ofera modelul, spun reprezentantii importatorilor.

1 Care sunt principalele 3 criterii pe care le iau in considerare romanii la alegerea unui SUV?

Adrian Pascu brand manager, Porsche
In alegerea unui SUV Porsche, romanii iau in considerare in primul rand conditiile economice actuale: clientii sunt mult mai pretentiosi si acorda o deosebita atentie calitatii produsului, performantelor pe care aceasta masina le ofera, precum si imbinarii dintre sportivitate si confort.

Comenzile pentru prima versiune hibrid a marcii Porsche demonstreaza aprecierea clientilor fata de strategia consecventa Porsche Intelligent Performance, emisiile scazute de CO2 si consumul redus fiind principala preocupare a producatorului din Stuttgart fata de mediu.
Fabrice Cambolive director comercial, Dacia
N/A.
Matei Albulescu brand manager, Audi
In cazul SUV-urilor premium, un rol aparte il constituie dotarile speciale si tehnologiile de ultima generatie ( cutia de viteze tiptronic cu 8 trepte), design-ul masinii cat si gama de motorizari disponibila ( Euro 5). De ce nu, si avantajul unui consum mai mic. Nu in ultimul rand, putem aminti si pretul.
Cristian Vlasin Sales Manager, BMW Group Romania
N/A.
Bogdan Florea brand manager, Volkswagen
In cazul segmentului SUV premium, in care se incadreaza Volkswagen Touareg, putem vorbi de: imagine, tehnologie, siguranta.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri