Q&A: Ce spun importatorii despre interesul pentru SUV-uri


Cumparatorul de SUV din Romania alege si pe timp de criza versiunile bine accesorizate, motorizarile diesel, desi sunt mai scumpe decat cele pe benzina, este mai atent la calitate si la performantele pe care le ofera modelul, spun reprezentantii importatorilor.

2 Cum au fost vanzarile de SUV-uri in primele 6 luni?

Adrian Pascu brand manager, Porsche
Avand in vedere ca in luna mai a acestui an s-a lansat noul model de Cayenne, vanzarile de SUV-uri Porsche au inregistrat un trend ascendent, fapt ce era previzibil, luand in considerare calitatile si performantele imbunatatite ale noului Cayenne, precum si faptul ca a fost un model foarte asteptat de clientii romani.
Fabrice Cambolive director comercial, Dacia
Dacia a vandut in primul semestru din 2010 circa 15.000 de vehicule Duster, din care aproximativ 1.500 in Romania.

Modelul se situeaza, deja, pe primul loc in segmentul SUV in Romania.
Matei Albulescu brand manager, Audi
Pentru modelul Audi Q7, vanzarile au fost constante comparativ cu anul trecut, la modelul Audi Q5 se observa o usoara crestere
Cristian Vlasin Sales Manager, BMW Group Romania
In primele sase luni, am reusit o crestere de peste 42% in contextul in care piata inregistreaza un trend descrescator pronuntat. Aceasta se bazeaza in special pe succesul modelelor SAV care reprezinta 65% din totalul livrarilor din aceasta perioada.

Lansata acum 16 ani prin BMW X5, gama modelelor X a fost extinsa in 2008 cu BMW X6 si un an mai tarziu cu BMW X1, ambele modele fiind inca de la inceput foarte apreciate pe piata din Romania.

La sfarsitul lui 2010 vom prezenta noua generatie BMW X3 cu numeroase inovatii.
Bogdan Florea brand manager, Volkswagen
In primul semestru au fost comercializate pe piata romaneasca 158 de SUV-uri VW.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri