Q&A: Cum schimba redeschiderea magazinului Cocor piata de retail?


Magazinul Cocor se va redeschide sambata, dupa ce a fost inchis timp de doi ani pentru lucrari de renovare si extindere, investitia totala ridicandu-se la 24,5 milioane euro plus TVA. Ce sanse are un centru comercial cu o suprafata de 10.000 mp inchiriabili, amplasat in inima Bucurestiului, sa schimbe piata de retail si ce riscuri implica repozitionarea sa sunt doar cateva dintre intrebarile la care au raspuns specialistii consultati de Wall-Street.

4 Cand am putea asista la o noua deschidere de centru comercial in Bucuresti si care sunt optiunile retailerilor pana atunci?

Monica Barbu vicepresedinte si director al diviziei de retail, The Advisers/ Knight Frank.
Cele mai apropiate deschideri sunt prevazute pentru anul 2011, astfel incat retailerii care nu pot astepta pana atunci sau nu sunt interesati de cele cateva proiecte ce se vor deschide anul urmator au ca si alternativa centrele deja existente.
Laura Bencze research manager, CB Richard Ellis
Considerand evolutia din acest an in ceea ce priveste finantarea, este posibil ca incepand cu 2011 sa asistam la o mai mare flexibilitate a institutiilor financiare in a finanta proiectele cu potential din Bucuresti. Exista cateva proiecte care isi au locul in Bucuresti si care ar putea avea deschiderea in 2012 - 2013: Parklake Plaza, Promenda Mall, AFI Golden Palace sau Electroaparataj.
Carmen Ravon consultant in cadrul diviziei de retail, King Sturge
In acest moment, este greu de spus exact cand vom asista la o noua deschidere de centru comercial. Deocamdata, optiunile retailerilor sunt de a se extinde in centrele existente.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri