Q&A: De ce isi cumpara romanii masini hibride


Emisiile scazute de noxe, lipsa taxei de poluare, care se mentine si pentru anul 2011, precum si consumul mai redus de combustibil, sunt principalii factori care ii determina pe romani sa cumpere masini hibride, potrivit importatorilor auto.

1 Ce considerati ca ii determina in prezent pe romani sa aleaga masinile hibride?

Adrian Pascu brand manager, Porsche/Bentley/Lamborghini
Chiar daca nu se manifesta un trend in a cumpara masini hibride, ca factori importanti ce inclina balanta inspre un astfel de, pe langa latura ecologica reprezentata de emisiile scazute, pot sa mentionez lipsa taxei de poluare si pentru anul 2011, dar si consumul mai redus de combustibil.
Cristi Vlasin sales manager, BMW Group Romania
Exista deja o oferta deosebit de variata de modele full si mild hybrid. Principala motivatie pentru achizitie este reprezentata de consumul si emisiile reduse pentru un automobil de oras compact.

Prin BMW Seria 7 ActiveHybrid si BMW X6 ActiveHybrid oferim cel mai rapid si cel mai puternic model hibrid din productia de serie. Sunt modele care ofera o putere de peste 450 CP, accelereatii 0-100 km/h in jurul cifrei de 5 secunde, dar mentin consumul la un nivel redus pentru acest nivel de performanta. Clientii nostri sunt cei care vor un model deosebit de performant si apreciaza solutiile tehnologice de ultima ora. Aici nu ne referim doar la sistemul hibrid. Cele doua modele dispun de unul din cele mai avansate propusoare V8 turbo si ofera echipamente hi-tech precum Head-up Display sau Night Vision.
Florin Nita PR & Sales Coordinator, Honda Trading Romania
Clientii de masini hibride sunt in general bine documentati, constienti de problemele de mediu pe care se pune accent foarte mare in ultimii sau interesati de noile tehnologii.

Fie ca vor sa detina o masina cu o tehnologie aparte, fie ca doresc sa-si aduca propria contributie la reducerea poluarii, sunt persoane care au o opinie foarte clara asupra a ceea ce-si doresc, fara a fi influentabili de main-stream.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri