Afacere cu fotolii personalizate


Afacere cu fotolii personalizate


BUGET
AFACERE

1000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

6 luni

O afacere in care doar imaginatia iti poate limita cresterea.

Daca aveti studii de design sau arta plastica, ar putea sa va tenteze o astfel de idee de afaceri exclusivista. Insa, chiar si fara studii in acest sens, o persoana cu viziune artistica poate sa inceapa cu doar cateva sute de euro o afacere cu fotolii personalizate, de exemplu.

Bugetul este minim si este necesar pentru a cumpara materialele necesare pentru a realiza primele scaune sau fotolii. Daca clientii sunt multumiti de primele produse, va puteti gandi cum sa va extindeti afacerea.

Avantajul unei astfel de idei de afaceri tine de caracterul exclusivist si unic al produselor, ceea ce inseamna ca pretul cerut poate urca foarte mult, bineinteles avand in vedere si calitatea materialelor. Insa, chiar si un simplu scaun poate fi vandut cu sute de euro, daca cumparatorii apreciaza calitatea materialelor si design-ul.

Investitia intr-un site de prezentare si in campanii de marketing si publicitate, pentru a va anunta intrarea pe piata, este absolut necesara.

Piata pentru mobilierul de lux si pe deasupra personalizat nu este atat de mare in Romania si atragerea potentialilor clienti ar putea fi dificila, insa nu imposibila. De aceea, pentru a dezvolta si mai mult afacerea si pentru a incepe exportul catre pietele europene, va trebui sa participati la targurile de profil, ceea ce va atrage dupa sine costuri importante cu deplasarea si taxele de inscriere la targ.

Irina Pogonaru este o tanara antreprenoare care a inceput o astfel de afacere cu doar 300 de euro. Ea a povestit pentru WALL-STREET.RO care au fost provocarile primilor ani ai afacerii Photoliu.De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Materialele necesare realizarii unui scaun sau fotoliu
  • Idei unice pentru design-ul produselor
  • Un site de prezentare a produselor
  • Investitii in marketing si publicitate

Vor sa incerce aceasta idee:  54 din 69

Sursa foto: fotoliu, Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri