Frizzante Ride, o afacere pe trei roti


Frizzante Ride, o afacere pe trei roti


BUGET
AFACERE

10000 €


TIMP
NECESAR

9 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

O afacere pe trei roti: ce au in comun vinul si tricicleta

Frizzante Ride, afacere pe care Irina si Bogdan o catalogheaza drept un ”proiect de suflet”, a pornit de la o idee pe care si-au dorit-o pentru propria nunta si pe care s-au gandit sa o extinda si catre evenimentele altora.

Desi lucreaza la acest proiect din vara trecuta, au ales sa lanseze oficial Frizzante Ride pe 1 martie anul acesta. ”Fiind un domeniu nou cu multe necunoscute si construind tricicletele de la zero, a durat mai mult decat ne-am imaginat”, completeaza antreprenorul.

Astfel, tricicletele au fost realizate la un atelier din afara Bucurestiului, unde meseria este ”invatata din tata-n fiu”. A urmat vopsirea lor, dupa care au fost proiectate cutiile concepute special pentru aceste triciclete si care adapostesc sistemul de dozare si racire, keg-urile de vin si butelia de CO2. Intre timp, cei doi tineri au lucrat cu designerul Vlad Paloiu pentru a crea o identitate vizuala, intr-un business pentru oameni in care ”logo-ul si elementele grafice sa fie eye-candy si foarte clare”.

Investitia initiala se apropie de 10.000 de euro. Fiind primul an de activitate cei doi tineri antreprenori se rezuma ca previziuni financiare la o cifra echivalenta cu investitia initiala, intr-un scenariu optimist oprindu-se undeva la 15.000 de euro.

Afla mai multe detalii despre povestea Frizzante Ride aici.De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • triciclete
  • vin spumant
  • sistem de dozare si racire
  • keg-ul de vin
  • butelie de CO2

Vor sa incerce aceasta idee:  8 din 8

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri