Afacere cu articole de imbracaminte pentru gravide


Afacere cu articole de imbracaminte pentru gravide


BUGET
AFACERE

20000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Afacere cu articole de imbracaminte pentru gravide

Industria fashion din Romania este un segment puternic in e-commerce, cu sute de mii de clienti care aleg sa isi faca cumparaturile prin intermediul online-ului. Un business in acest sector poate fi profitabil atata timp cat este cladit cu atentie si profesionalism, fiind capabil sa castige increderea cumparatorilor.

In materialul de astazi va prezentam o afacere de succes intr-un domeniu de nisa, mai exact al articolelor de imbracaminte pentru gravide. Principalii factori care fac ca un business de acest gen sa creasca sunt magazinul online, furnizorii si o buna logistica. Investitia necesara pentru a  incepe un astfel de business poate fi de 20 de mii de euro, cu care sa acoperiti, pentru inceput, cei trei factori esentiali: lansarea magazinului online, achizitionarea de marfa si dezvoltarea logistica.

Cand porniti la drum intr-o afacere de acest gen, fiti constienti de importanta pe care o are un om priceput la online marketing si la administrarea unui site care sa transforme cumparaturile online ale clientului intr-o experienta placuta. Cand considerati ca business-ul a ajuns la maturitatea necesara, puteti opta pentru deschiderea unui showroom intr-o zona accesibila clientilor care doresc sa vina sa probeze articolele.

Avand in vedere avantul pe care e-commerce-ul il are si activitatea din ce in ce mai mare a utilizatorilor in online, business-ul acesta va poate aduce vanzari de pana la 100 de mii de euro in primii ani de activitate, investitia putand fi recuperata chiar din al doilea an de la lansare.

Despre un business de acest tip puteti citi mai multe aici.

Sursa foto: Majdansky / Shutterstock.com
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Magazin online
  • showroom
  • furnizori

Vor sa incerce aceasta idee:  2 din 3

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri