O afacere creativa: Cum sa ai propriul business cu pantofi realizati manual


O afacere creativa: Cum sa ai propriul business cu pantofi realizati manual


BUGET
AFACERE

8000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

O afacere creativa: Cum sa ai propriul business cu pantofi realizati manual

Pentru un antreprenor creativ, o afacerere cu pantofi realizati manual, nu poate fi decat un mod de a-si dezvolta o pasiune. Pentru a fructifica cat mai bine aceasta pasiune, inainte de lansarea business-ului, asigurati-va ca aveti know-how-ul necesar, studiati piata si puneti baza unui business plan care sa va asigure o baza solida de dezvoltare. Incercati sa intrati in piata cu un produs original, pentru ca realizarea manuala va ofera posibilitatea de a produce creatii unice. 

Pentru inceput, aveti nevoie de un atelier propriu, atata timp cat creatiile voastre vreti sa va poarte amprenta, o serie de furnizori bine alesi pentru a avea parte de materiale de buna calitate ( piele, tocuri, talpi). Dupa ce ati realizat conceptul, pentru punerea designului in practica puteti apela la un colaborator.

Avand in vedere evolutia pietei de e-commerce, nici nu mai incape indoiala necesitatea unui magazin online prin intermediul caruia sa va promovati produsele. Pe langa site puteti opta si pentru parteneriate cu diferiti retailari pentru a va plasa produsele in magazinele lor fizice. Inainte de a avea propriul magazin fizic, fiti constienti de costurile pe care le implica (chirie, angajati, intretinere). Indiferent cat de bun este produsul vostru nu va aruncati catre cheltuieli inutile care va pot incetini dezvoltarea business-ului.

Acest tip de afacere poate fi lansat cu o investitie de 8.000 de euro, pe care o puteti recupera intr-o perioada de 2 ani. Despre un business de acest tip, care a ajuns in 7 ani de la lansare la o cifra de afaceri de 300.000 de euro, puteti afla mai multe aici. 

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • atelier
  • furnizor de materiale
  • magazin online
  • investitii in promovarea afacerii

Vor sa incerce aceasta idee:  1 din 1

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri