Afacere cu esarfe pictate manual


Afacere cu esarfe pictate manual


BUGET
AFACERE

10000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Arta poate sa mearga mana in mana cu profitul.

Pictura pe matase este o arta, dar arta poate sa mearga mana in mana cu profitul. Orice artist talentat poate sa treaca de la pasiune la profit, iar daca picteaza pe matase se poate gandi la comercializarea creatiilor, in special a esarfelor. O afacere cu esarfe pictate manual poate sa aduca un profit foarte bun, in contexul unor creatii unice si de bun gust.

Trebuie sa tineti cont ca pictura pe matase este dificila, materialul fiind unul extrem de pretios, iar orice greseala de executie va fi mascata cu greutate. De aceea, sunt anumite tehnici pe care trebuie sa le invatati inainte de a incepe o afacere cu esarfe de matase. 

Primele investitii intr-o afacere cu esarfe vor fi cele in ustensilele de lucru (cerneala si creioane speciale), dar si obiectul muncii: matasea. Daca nu va doriti sa vindeti doar printre prieteni si la targuri de profil, aveti nevoie si de un site de prezentare, cu poze profesioniste. Cartea de vizita a brand-ului conteaza foarte mult in aceasta afacere creativa, iar calitatea produselor trebuie sa fie exceptionala daca vreti sa va faceti un nume. 

Investitiile in promovarea site-ului si a conturilor pe retelele sociale ar trebui sa reprezinte o componenta importanta din buget, astfel incat majoritatea vanzarilor sa aiba loc online. 

Afacerea Marie Nouvelle, lansata de Maria Dermengiu in 2012, este o poveste de succes din care va puteti inspira. Tanara care a renuntat la cariera de avocat a ajuns sa faca mii de euro din vanzarea de esarfe de matase exclusiviste, al caror pret poate atinge chiar si 200 de euro.


De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Matase naturala pe care sa pictati
  • Ustensile si culori (creioane cu cerneala speciala pentru matase)
  • Un site de promovare cu fotografii de calitate
  • Investitii in publicitate si promovarea brand-ului

Vor sa incerce aceasta idee:  44 din 47

Sursa foto: esarfa, Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri