O afacere cu motive traditionale si folclorice


O afacere cu motive traditionale si folclorice


BUGET
AFACERE

2000 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

6 luni

Motive traditionale si folclorice transpuse pe tricouri, accesorii si bijuterii. Cat te costa sa incepi o astfel de afacere.

O afacere cu motive traditionale si folclorice ti-ar putea aduce un profit frumusel avand in vedere ca acestea au revenit in atentia publicului. Investitia de care aveti nevoie este una mica, cuprinsa intre 1.000-2.000 de euro.

Daca doriti sa va deschideti o afacere de acest gen puteti incepe prin realizarea unui magazin online. Serviciile pot fi externalizate. Puteti apela la diverse site-uri pentru a procura motivele traditionale. Va puteti  specializa pe mai multe tipuri de produse cum ar fi: tricouri, acesorii si bijuterii.

Materialele le puteti cumpara deja confectionate de la diversi furnizori din piata. Pentru aplicarea motivelor traditionale puteti apela la un mic atelier de croitorie.

Promovarea produselor dumneavoastra se poate realiza si prin parteneriate realizate cu diverse magazine.

Zestre este un astfel de business despre care WALL-STREET.RO a scris. Fondatoarea acestei afaceri, Diana Goanta, a reusit sa ajunga la afaceri de 12.000 de euro intr-un an si preconizeaza o crestere de 50% pentru urmatorul an.De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • platforma online
  • furnizor de motive traditionale
  • atelier de croitorie

Vor sa incerce aceasta idee:  14 din 14

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri