O afacere cu pantofi hand-made pentru copii


O afacere cu pantofi hand-made pentru copii


BUGET
AFACERE

1000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

O afacere cu bani putini, ideala daca stii sa manuiesti o masina de cusut

O afacere cu pantofi pentru copii poate fi inceputa cu foarte putini bani, de ordinul sutelor de euro, in contextul in care aveti nevoie doar de o masina de cusut, de pielea si materialele folosite pentru botosei si de schite pe baza carora sa ajungeti la produsul finit.

Veti avea nevoie, insa, de experienta in cusutul la masina sau de cateva lectii de la cineva cu experienta. Odata insusita aceasta lectie, veti putea experimenta cat mai multe tipare de pantofi, cu diferite tipuri de piele si culori dintre cele mai vesele.

O masina de cusut este cea mai importanta investitie in aceasta idee de afaceri. Preturile pentru aceasta incep de la cateva sute de euro, dar cele mai performante pot ajunge si la cateva mii de lei. De asemenea, va trebui sa gasiti furnizori pentru piele naturala de cea mai buna calitate si este posibil, in functie de exigente, sa fiti nevoiti sa o importati.

Poate parea simplu sa creati niste botosei pentru copii, insa trebuie sa va documentati foarte bine inainte, pentru a tine cont de recomandarile ortopezilor, astfel incat pantofii sa nu deformeze mersul si piciorul bebelusilor. Una dintre tendindele din Statele Unite este talpa din piele naturala, care nu deformeaza mersul, oferind senzatia de mers descult.

Nu neglijati investitiile intr-un site de promovare, care pot fi si ele de cateva sute de euro. Un specialist poate sa va creeze repede si cu bani putini un site pe o platforma de tip blogging. Investitiile in promovarea brandului vor si ele semnificative pe masura ce se dezvolta afacerea, pentru ca va trebui sa va faceti cunoscute creatiile in piata si sa ajungeti la cat mai multe mamici.

Daca credeti ca trebuie sa fi lucrat toata viata in confectii pentru a incepe o astfel de idee de afaceri, va inselati. Doi soti din Timisoara, de profesie IT-isti, au inceput cu doar cateva sute de euro sa produca pantofi pentru bebelusi. Inspirati-va din povestea Tikki publicata de WALL-STREET.RO.


De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • O masina de cusut
  • Piele naturala de calitate
  • Un site de promovare

Vor sa incerce aceasta idee:  42 din 47

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri