Afacere cu sandale din piele naturala


Afacere cu sandale din piele naturala


BUGET
AFACERE

3500 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

O afacere in industria producatoare de incaltaminte poate descuraja la prima vedere antreprenorii, din cauza costurilor mari de creatie si productie. Insa, doi tineri romani au gasit o solutie pentru a incepe o idee de afaceri cu sandale cu un buget foarte mic. La fel cum marii producatori de imbracaminte din Occident apeleaza la sistemul de lohn, colaborand cu fabricile locale, la fel si un antreprenor care vrea sa-si creeze o gama proprie de sandale poate sa caute in tara sau in afara tarii producatori care sa lucreze pe designul propriu.

Practic, in acest fel veti reduce mult investitia initiala, pentru ca externalizarea productiei va va permite sa va concentrati pe creatie si design, dar si pe testarea pietei si descoperirea trendurilor care prind in fiecare sezon. In general, prin acest sistem de externalizare a productiei veti investi la inceput doar in stocul de marfa, cercetarea de piata si testarea produselor si veti mai plati cheltuielile de deschidere si administrare a unei firme.

Creatia de modele si design-uri mereu in ton cu moda si cerintele clientilor va fi insa activitatea care va va consuma cel mai mult timp. Trebuie sa alocati resurse de timp si in prospectarea si incheierea de parteneriate cu producatorii care va vor lucra sandalele si produsele cerute.

Aici, nu va trebui sa faceti rabat la calitate daca va doriti sa puneti bazele unei afaceri sustenabile si de aceea ati putea sa schimbati in primele luni mai multi prodicatori, pana veti gasi parteneri de incredere.

De asemenea, in era digitala, un site de comert online si promovare este un "must have", avand in vedere ca prezenta fizica ca vanzator de sandale este oricum mai costisitoare.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Parteneriate cu producatori de incaltaminte
  • Un stoc de produse disponibile pentru vanzare
  • Un site de ecommerce si promovare
  • Cercetare si testing de produse

Vor sa incerce aceasta idee:  7 din 8

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri