Designul interior pentru acvarii, o afacere profitabila


Designul interior pentru acvarii, o afacere profitabila


BUGET
AFACERE

25000 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Ce trebuie sa stii despre o afacere de design interior pentru acvarii? Invata din povestea de succes a Unu-aquascape.

O afacere cu design-ul de acvarii poate fi un business profitabil, insa trebuie sa fii atent la detalii, deoarece este o afacere ce se bazeaza extrem de mult pe estetica produsului final, care trebuie sa respecte anumite reguli sau in unele cazuri chiar unele traditii.

Incepeti prin crearea unei firme, apoi continuati prin realizarea unui site de prezentare a serviciului pe care il oferiti. In cazul in care nu aveti suficiente fonduri puteti apela la un ajutor de minimis, prin intermediul caruia puteti primi pana la 25.000 de euro.

Acvariile cat si elementele de decor pentru realizarea designului pot fi cumparate de la furnizori.  De aceea, cel mai important aspect la inceput este sa construiesti o buna relatie cu furnizorii, atat cei care asigura spatiul de lucru (acvariile), cat si cei care comercializeaza decoruri.

Unu-aquascape este un astfel de business despre care WALL-STREET a scris. Antreprenorul a ajuns la un profit de pana la 3.000 de euro pe luna si are in vedere dezvoltarea afacerii.


De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • un site de prezentare
  • existenta unor furnizori de materiale (acvarii si produse pentru decoratiune)
  • un buget de promovare a site-ului si a serviciilor oferite

Vor sa incerce aceasta idee:  2 din 3

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri